TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Svadbe i proslave sviraju najbolji trubači za veselja Marka Danića

Veselju nikad nema kraja uz kvalitetnu i nezaobilaznu trubačku muziku za svadbe i sva ostala slavlja.

Naš glavni zadatak je da vaši gosti uživaju a to će se desiti samo kada čuju našu muziku uživo, muziku koju sviraju najbolji trubači iz orkestra Marka Danića. Sviramo u Beogradu, Novom Sadu, Nišu u Kraljevu, u Valjevu, Požegi i svim drugim gradovima u Srbiji. Trubači našeg orkestra sviraju kvalitetnu, vrhunsku trubačku muziku koju vi i vaši gosti sa uživanjem i sa žarom slušate, veselite se i radujete.

Svako ko je čuo muziku našeg trubačkog orkestra odlično zna koliko smo mi orkestar na ceni, na glasu koliko nas svi traže i svi zovu. Televizije i koncerti, svuda smo gostovali i svi su nas pozivali.
Gde god da živite u bilo kom gradu ili selu potpuno je nevažno je trubači stižu svugde u celoj Srbiji. Sviramo u svakom gradu, svakom mestu i zato je pravi trenutak da nas pozovete i da vaše goste razveselite kvalitetnom trubačkom muzikom uživo.

Mi sviramo svaku pesmu, svaku vrstu muzike, sve mi znamo odlično i vaši gosti će se sjajno provesti uz sve vrste pesama od narodne, zabavne, strane, domaće, izvorne muzike, kola i mnoge druge pesme. Sviramo hitove, najnovije i najpopularnije, veselo i vrhunski.

Pozovite nas i uživajte u svakom trenutku na veselju prilikom venčanja, izlaska iz opštine, venčanje u crkvi, proslave svadbenog veselja, iznošenje torte pred goste – sve su to trenuci na kojima se najčešće trubači uključuju i sviraju pesme po vašim željama. Osim toga sviramo i u pauzama kada se glavni bend odmara. Pozovite nas i uživajte u svakom trenutku vašeg slavlja.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi