TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Redosled nastupa trubača na svadbi

Ako želite da se na vašem veselju svi gosti raduju, da uživaju i da slave uz najbolju muziku trubača, budite sigurni da je orkestar Marka Danića pravi izbor za vas. Uz najbolji provod i najlepšu zabavu garantujemo da ćete uživati u svakom trenutku slavlja.

Izvođenje mlade uz trubače

Lista pesama za svadbu

Možete nam napraviti listu pesama koje želite da se sviraju na vašem veselju a takođe možete naručivati pesme po vašem izboru u trenutku proslave. Orkestar Marka Danica će ispuniti svaku vašu želju i ispoštovati svaki dogovor. Cilj našeg orkestra je da vi budete srećni i zadovoljni, da gosti na vašem slavlju uživaju i da svima pričaju kako su se odlično proveli uz najbolju muziku na najlepšom slavlju.

Svadbeni običaji uz trubače

Orkestar Marka Danića sa najviše poziva na proslave povodom venčanja i tom prilikom po običajima, naš orkestar dolazi kod mladoženjine. Tom prilikom se okupljenim gostima obično servira neko lagano posluženje dok domaćin uz trubače dočekuju goste, kumove, prijatelje, rodbinu.

Kada se svatovi iskupe, uz trubače se odlazi po mladu i uz zvuke trube u najlepšem raspoloženju se igra i veseli uz najlepše pesme i kola.

Svatovi zatim prate mladence na venčanje u opštinu i crkvu a orkestar trubača zajedno sa svatovima dočekuje mladence nakon venčanja i najlepšim zvucima trube dočekuje mladi bračni par i svi se vesele uz kola i popularne pesme po želji slavljenika.

Trubači sviraju ispred opštine

Nakon toga po dogovoru sa domaćinom trubači, mogu svirati u salo određeno vreme ili što je češći slučaj doći u trenutku kada se torta unosi u salu i svečanom pesmom po izbor domaćina slavljenika najavljuju iznošenje torte pred goste.

Zabava na svadbi uz trubače

Najbolja muzika i najbolji provod je ono što vam garantuje trubački orkestar Marka Danića

Uverite se u naš kvalitet, pozovite nas putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a a mi ćemo odmah odgovoriti i pružiti Vam sve informacije kako bi ste se vi i svatovi najlepše proveli.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi