TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Proslavite veselje uz trubači Smederevo

U Smederevu se uvek prave vrhunske proslave i na vaše i na zadovoljstvo vaših gostiju trubači dolazi da sviraju najlepše pesme koje se samo poželeti mogu.

Na svakoj vrsti veselja trubači su uvek bili i ostali najbolji izbor za svaku proslavu. Trenuci uz trubače i trubačku muziku se prepričavaju godinama a snimci se dele na društvenim mrežama jer svi vole da vide kako se veselje širi uz trubače i uživo najlepše pesme i hitove trubačke muzike.

Sve vrste pesama i kola, repertoar preko 1500 numera

Srpska muzika u osnovi je svakog veselja a trubači Marka Danića odlično sviraju sve vrste pesama i kola od starih izvornih pesama pa do najnovijih hitova. Naš orkestar svira sve što vi i vaši gosti poželite. Osim srpske narodne, domaće i zabavne muzike naš orkestar svira i stranu jazz, pop i rok muziku, sve hitove tako da će gosti na vašem veselju uživati i radovati se uz najbolji trubački orkestar.

Trubači čine da se ljudi vesele, da budu srećni i da budu veseli, radosni uz trubače i muziku vrhunskog orkestra koji na svim vrstama slavlja i svečanosti čini goste zadovoljnim i veselim.

Više od 20 godina iskustva

Orkestar Marka Danića postoji više od 20 godina i sa svojih 10 članova postao je vrhunski orkestar u Srbiji i u inostranstvu. Nas zovu na mnoge svečanosti svi koji su poreklom sa prostora bivše Jugoslavije a veliku čast su nam pružili i radio-televizija Srbije i emisija Žikina Šarenica u čijoj smo emisiji gostovali. Takođe popularan na youtube-u je i naš nastup u rijalitiju Parovi.

Proslave i veselja u Smederevu

Pozovite nas jer ćete se tako uveriti u kvalitet našeg orkestra. Bilo da se radi o svadbi, venčanju, dočekivanje gostiju,praćenje mladenaca, sviranje kod crkve, kod opštine, orkestar Marka Danića je bio i ostao najbolji izbor za svaku vrstu proslave i svečanosti. Zato nas pozovite jer ćete uz nas uživati uz najbolji orkestar trubača.

Pozovite nas putem viber-a ili putem WhatsApp-a, putem telefona ili sms porukom i mi ćemo u tačno dogovorenom trenutku doći i gostovati na vašem veselju na zadovoljstvo domaćina i svih gostiju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi