TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Pravo veselje uz trubači Ruma

Za svako veselje i za svaki srećni trenutak, najbolji trubački orkestar u Rumi će za vas i za vaše goste svirati vrhunsku trubačku muziku, muziku koju svi vole da slušaju i uz koju svi vole da se raduju. Trubači Ruma su bili i ostali najbolji trubački orkestar kakav samo možete poželeti na vašem veselju. Orkestar najboljih trubača koje možete pozvati na vaše slavlje je orkestar vrhunskih trubačkih umetnika koji će za vas u Rumi svirati najlepše i najbolje pesme po izboru vaših gostiju i svima će doprineti da se veselje širi sve više i više.

Veselite se uz najbolji trubači

Nama je cilj da se svi gosti raduju i da se vesele jer uz orkestar najboljih trubača u Rumi koji svira i u svim okolnim mestima, veselju nema kraja. Sviramo najlepše trubacke pesme, od starih izvornih pesama do modernih, narodnih folk, pop i rok pesama, narodnu i zabavno muziku kao i stranu i džez muziku. Sve pesme koje poželite mi znamo da sviramo jer iz našeg repertoara kojo broji preko 1.500 numera, možete naručiti pesme po želji.

Tokom veselja ili pre, trubači Ruma će se sa vama dogovoriti u kom trenutku koju pesmu želite da sviramo.

Najbolji trubači, orkestar Marka Danić je osvojio mnogobrojne nagrade na svim vrstama svečanosti u zemlji i u inostranstvu. Svirali smo na mnogim proslavama i veseljima i nastupali na takmičenjima. Ponosimo se osvojenim nagradama kao što je pobeda u Guči.

Naš orkestar će vama i vašim gostima pričiniti pravo zadovoljstvo a vi ćete uživati uz najbolje trubače orkestra Marka Danića uz najbolje pesme i kola. Trubači sviraju na vašem veselju po želji domaćina i po želji vaših gostiju. Sviramo najlepše pesme i kola na svadbama, proslavama, krštenjima dece, veridbama i mnogim drugim veseljima. Pogotovo svečano najavljujemo iznošenje torte pred goste. Iznošenje slavljeničke torte se nikako drugačije ne može svečanije najaviti nego kad trubači najave iznošenje torte.

Viš od 20 godina iskustva

Uz trubače svako veselje je mnogo lepše i mnogo radosnije a naš trubački orkestar koji ima preko 20 godina iskustva i odsviranih mnogobrojnih proslava i veselja širom Srbije i u inostranstvu će vama i vašim gostima pružiti pravo zadovoljstvo.

Najlepše je zadovoljstvo veseliti se uz trubu i trubačku muziku. Pozovite nas na vaše veselje u Rumi i vašim gostima priuštite pravo zadovoljstvo. Truba veseljima se čuje nadaleko a gosti i rodbina uvek prepričavaju koliko su se dobro proveli na veselju. Vi kao domaćin ćete biti izuzetno srećni i zadovoljni kvalitetom trubačke muzike i veselja na vašoj proslavi.

Pozovite nas i uživajte uz najbolji orkestar trubača Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi