TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Pozovite na veselje najbolje trubači Beograd

Uz trubače je najlepše veselje jer svi slave, svi se vesele, svi se raduju. Kad na veseljima sviraju najbolji trubači, orkestar majstora trubačke muzike, orkestar koji će vama i vašim gostima, vašim prijateljima, vašim rođacima, svima vama učiniti pravo zadovoljstvo. Orkestar trubača svira pesme po vašem izboru. Na vašim proslavama, rođendanima, trubači za veselja će svirati sve ono što vi želite da čujete i uz šta volite da se veselite jer su trubači najbolji izbor.

Najbolja muzika trubači Beograd

Naš orkestar trubača svira uvek najbolje. Vrhunsku trubačku muziku sviramo iz duše, od srca tako da se oseti, da se zna jer truba je vrhunski instrument koji talentovan trubač kakvi su naši trubači zna odlično da svira i da uživa svirajući trubu.

Trubači Beograd vole da se gosti raduju i da se vesele jer trubači Marka Danića sviraju najbolje, vrhunske pesme, vrhunska ostvarenja narodne, domaće i zabavne muzike. Najlepša kola se čuju iz naših truba a mnogi najveći hitovi mnogo lepše i življe zvuče svirani na trubi. Trubači su omiljeni muzičari, uvek su među ljudima, među gostima na proslavama i na veseljima. Trubači sviraju veselo i srećno čime će vaši gosti uživati.

Zadovoljni gosti uz trubači za venčanje

Vi kao domaćin ćete da se radujete, da budete zadovoljni, da se veselite jer trubači za venčanje upravo to i žele. Sviramo sve pesme po vašoj želji i po vašem izboru. Domaćin, prijatelji, gosti i rodbina svi vole da vesele se uz muziku koju trubači sviraju. Najlepše pesme donose pravo zadovoljstvo, koje se oseti jer truba je najbolji instrument za veselja.

Truba je instrument koji se oduvek u Srbiji na svim veseljima i na svim proslavama čuje, koji je Srbiju označio na svetskoj mapi muzike. Za festival trube u Guči zna se na svim kontinentima u Australiji, Kanadi, Americi, Africi, Aziji. Iz celog sveta ljudi dolaze da čuju trubu.

Beograd trubači za veselje

Pozovite trubači Beograd na veselje jer truba je ono po čemu je Srbija poznata. Truba je ono čime se Srbija diči a naš trubački orkestar najpoznatiji od svih osvojio je mnogobrojne nagrade, svirao na najvećim proslavama, gostovao na državnoj televiziji u Žikinoj Šarenici, u rijalitiju Parovi… Naša muzika se uvek i svuda čuje, dočekuje kumove. Svi žele i da se raduju uz trubače koji na vaše veselje dolaze da najlepšu muziku sviraju, da gosti se raduju i da budu veseli.

Naš cilj je vrhunska muzika na veselju koju talentovani trubači muzičari našeg orkestra sviraju najbolje. Naš vođa orkestra Marko Danić vrhunski je trubač koji će vama učiniti pravo zadovoljstvo sa svojim orkestrom vrhunskih trubača i bubnjara vi ćete uživati a vaši gosti će biti srećni.

Proslava uz kumove, rodbinu i prijatelje

Slavlje uz trubače je najlepše i svi najviše vole da dočekuju kumove, rodbinu i prijatelje, svatove i da idu po mladu u pratnji trubača. Kada se pravi venčanje uz trubače i trubački orkestar Marka Danića.

Trubači Beograd će vama učiniti zadovoljstvo uz najbolju muziku na venčanju, kao i za proslave punoletstva i mnogim drugim srećnim povodima.

Pozovite trubači Beograd

Uz trubače veselje bude događaj o kome se priča. Pozovite nas, javite nam se putem telefona i putem Viber-a jer trubači su tu za vas spremni da vaše goste učine srećnim i zadovoljnim. Javite nam se i uživajte uz vrhunske majstore trube i trubačku muziku.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi