TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Nema boljeg orkestra od trubača Vršac

U Vršcu, na svim vrstama proslava i svečanosti najbolji trubači sviraju po vašoj želji i po vašem zahtevu pesme koje vi želite da slušate. Svi vole da se vesele uz trubače a najbolji trubački orkestar Marka Danića u Vršcu vašim gostima, slavljenicima i vama kao domaćinima svira najlepšu trubački muziku po vašoj želji i po vašem zahtevu.

Trubači Vršac kod vas dolaze u trenutku koji vi odredite, u trenutku koji vama najviše odgovara. Orkestar najboljih trubača je bez premca najbolji, vrhunski kvalitetan trubački orkestar koji vi možete pozvati u bilo kom trenutku.

Sviramo sve vrste muzike od domaće narodne izvorne muzike, do popularne rok, zabavne i strane muzike. Orkestar najboljih trubača je vama na raspolaganju da na vašem veselju u Vršcu svira sve vrste pesama koje obuhvataju naš repertoar od preko 1.500 numera, veliki broj kola od starih izvornih do najnovijih, narodna starogradska muzika, sve je na našem repertoaru.

Najveći hitovi trubačke muzike u Vršcu

Trubački orkestar će vama i vašim gostima u Vršcu svirati najlepše pesme koje vi i vaši gosti poželite da slušate. Sviramo pesme uz koje najviše volite da se radujete. Zato su trubači Vršac pravi izbor.

Orkestar Marka Danića ne zna za granice. Svirali smo suda u Srbiji, u bivšoj Jugoslaviji u Evropi. Za nas znaju i pozivaju nas svi a prepoznali su nas i na televiziji u emisiji Žikina šarenica gde smo nastupali. Takođe je poznat i naš nastup u rijalitiju Parovi. Možete videti naše snimke na YouTubu a još bolje možete nas pozvati i mi ćemo sve uživo pokazati.

Tačno na vreme

Poštujemo svaki dogovor kao i vreme i trenutak kada treba doći na vaše veselje. Sviramo pesme po vašoj želji a takođe možete pre proslave napraviti spisak pesama sa redosledom kada koja pesma treba da se svira i mi ćemo u trenutku u kom planirate svirati tačno pesmu koju ste vi odredili.

Sviramo na svim vrstama svečanosti i vama i vašim gostima priuštićemo pravo zadovoljstvo. Zadovoljstvo uz trubače nikad ne prestaje jer su trubači bili i ostali najbolji orkestar koji se može poželeti. Orkestar Marka Danića za vas svira najbolje pesme na svim vrstama svečanosti.

Iznošnje torte uz muziku trubača

Posebno moramo istaći najavljivanje torte, iznošenje torte pred goste na veseljima kao što su venčanja, veridbe krštenje deteta i mnogim drugim svečanostima. Niko bolje ne može da najavi tortu osim trubača Marka Danića. Svečanim tonovima uz pesme po vašem izboru najavljujemo iznošenje torte a vi ćete sa vašim gostima uživati uz najbolji orkestar trubača u Srbiji. Pozovite nas putem telefona, putem viber-a ili putem whatsapp-a i mi ćemo u tačno dogovorenom trenutku u vreme koje vama odgovara svirati na vašem veselju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi