TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najlepši momenti uz trubače Marka Danića

Uvek su svi govorili da bez pravih trubača nema dobrog slavlja. Tako je uvek bilo, ali bez najboljih trubača i orkestra Marka Danića, sigurno nema najboljeg provoda.

Možemo nabrajati naše uspehe, broj medalja osvojenih, ređati priznanja u nedogled, ali najveća nagrada i potvrda našem kvalitetu su svakako nezaobilazni naši domaćini i njihovi gosti koji su sa najvećom energijom do jutarnjih časova pevali i igrali uz najbolje pesme i to najboljeg trubačkog sastava u Srbiji.
Ti domaćini i svi gosti sa kojima smo zajedno slavili, reći će vam koliko najboljih pesama znamo, koliko nam je širok repertoar, uveriće vas u našu tačnost kada treba početi, u preciznost dogovora, u istrajnost i doslednost, kako samo najbolji umeju.
Za vas, sve vaše proslave, radosne događaje, najlepše momente, postojimo već više od 20 godina. Ljudi su nas preporučivali jer znaju sa kakvim zadovoljstvom prepričavaju i iznova još puno godina taj dan i veče kada su nas slušali.

Osim prezadovoljnih domaćina, njihovih najmilijih i svih gostiju, nas su pozivale i velike zvezde estrade. Tako smo često na turnejama pratili velike muzičke zvezde i ne samo iz Srbije, nego umetnike širom regiona i Evrope. Beogradske proslave su među najčuvenijim a upravo trubači Beograd na svakoj proslavi najave najlepše trenutke veselja.

Izaberite trenutak kada je za vašu proslavu najbolje da počnemo, za nas ne postoje prepreke, na otvorenom, u hotelu, restoranu, kući ili stanu, pozovite nas i uverite se u lakoću dogovora. Izaberite vaše omiljene pesme, liste ili žanrove, sviramo sve pesme. Od tradicionalnih narodnih, savremene pop muzike, zabavne pa i Jazz numera, ili neki instrumental poseban za vašu priliku.

Zašto da čekate, odmah nas kontaktirajte i osetite taj žar pobede i zadovoljstva iz nagrađivanih zlatih truba koje su prenosile prodorne zvukove pobednikih pesama na velikim saborima trubača i to ne samo u Guči nego i mnogim drugim. Trubači Zlatibor, trubači Kopaonik, trubači su uvek sa vama na Vašim proslavama.

Sa zadovoljstvom ćemo izaći svima u susret, odsvirate najlepše pesme, pobednička kola, pesme sa kojima smo osvajali nekoliko godina za redom titule najboljih truba, orkestra koji sabira najviše poblike kada nastupa, najpopularnijeg trubačkog sastava.
Neka i vaše slavlje ostane upamćeno duže nego na fotografijama, neka se priča da je kod vas bio najbolji provod jer sad imate jakih razloga, neka tog dana i noći sa vama budu samo najbolji, najbolji trubači Srbije, orkestar Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi