TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji Trubači Zagreb

Zagreb je glavni grad republike Hrvatske, najveći hrvatski grad a istorijski je nastao od dva naselja na susednim brdima Gradec i Kaptol. Zagreb je upravno gospodarsko sedište Republike Hrvatske, grad koji ima razvijeno gospodarstvo i promet. Položaj Zagreba mu je omogućio da se razvija i da postane glavni grad Hrvatske.

U Zagrebu se organiziraju proslave, svadbe i punoletstva, rođenja i druga veselja. Na veseljima je najbolja muzika kada se pozovu trubači Zagreb. Trubački orkestri u Zagrebu sviraju najbolju muziku, najbolje pesme, izvorne Hrvatske muzike kao i strane pesme, valcere, pesme kakve poželite na Vašoj svadbi i na Vašem veselju.

Trubači Marka Danića su najbolji trubački orkestar za sve vrste proslava u Zagrebu i Vaše je samo da nas pozovete a mi ćemo u tačno dogovorenom terminu doći u Zagreb i svirati najbolju muziku. Najbolji trubači sviraju svaku vrstu muzike kakvu Vi volite da slušate. Takođe možete da birate kako naš trubački orkestar treba da izgleda, da li želite da trubači budu obučeni u elegantna ozbiljna odjela, ili više volite da izgledamo kao moderni trubači ili možda trubači u narodnoj nošnji.

Najbolja trubačka muzika, najbolji hitovi domaćih i stranih pesama su ono što se traži da sviramo na veselju. Naš cilj je da Vi i svi Vaši gosti budete zadovoljni najboljom trubačkom muzikom i zato su trubači uvek spremni da odgovore svakom vašem zahtevu i da na najbolji način sviraju sve pesme, najlepše hitove domaće i strane muzike, izvorne pesme, izvorna kola i najnovije hitove sa estrade.

Trubačka muzika je najbolja muzika za veselja i nema pravog veselja bez najboljih trubača Zagreb a najbolji trubači su svakako orkestar Marka Danića koji na proslavu dolazi po Vašem pozivu i svira najbolju muziku.Možete nam dati listu pesama, sastaviti i odrediti pesme koje želite da se sviraju u određenom trenutku a takođe možete nam sastaviti i listu pesama koje se vama ne sviđaju i koji ne želite da se slušaju na vašem veselju. Obično su to pesme kojima nije mesto na proslavi, pesme koje se ne uklapaju sa vrstom proslave.Kada su u pitanju veselja kao venčanja, proslava veridbe i mnoge druge, najbolji trubači su osvojili mnogobrojne nagrade na najpoznatijem festivalu u Guči a takođe su gostovali i u rijalitima parovi na televiziji i sa mnogim poznatim estradnim ličnostima.

Ukoliko želite da se Vaši gosti na veselju najbolje provedu, pozovite trubače Marka Danića. Mi sviramo vrhunsku muziku a naš orkestar ima više od 20 godina iskustva svira po svim evropskim gradovima, posebno u Nemačkoj i Austriji.

Trubači Marka Danića sviraju najbolje pesme na proslavama u Hrvatskoj, u Zagrebu i mnogim drugim gradovima. Vaše je samo da nas pozovete putem Vibera ili WhatsAppa što možete uraditi jednostavnim klikom na ikonicu u dnu ekrana Vašeg mobilnog telefona a mi ćemo Vam odmah odgovoriti jer smo mi uvek na mreži i spremni da odgovorimo svakom Vašem zahtevu. Najbolji trubači Zagreb su Vama na raspolaganju, da svaku vašu želju ispunimo na najbolji način a da Vaši gosti uživaju u vrhunskoj kvalitetnoj muzici trubača koji će učiniti sve da se gosti na Vašem veselju odlično provedu i da se Vi sjajno preselite.Nama je ponos da svi o Vašem veselju pričaju kao o najboljoj zabavi na kojoj se čula najbolja muzika trubača u Zagrebu.

Trubačka muzika je muzika koja pokreće na veselje, na igru i na ples jer muzika trubaca najboljih u Zagrebu će učiniti da se svi na Vašem veselju osećaju srećno i radosno. Trubački orkestar Marka Danića svira najbolje pesme i kola i ako tražite najbolje Romske trubače Zagreb, pozovite naš orkestar. Pozovite odmah!

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi