TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji trubači za veselja u Valjevu

Kada tražite trubače u Valjevu, izbor vam je najbolji kada pozovete orkestar Marka Danića. Samo najbolji orkestar može vama i svim našim gostima, svirajući vrhunskim stilom i sa potpunim žarom odsvirati sve pesme i kola koje vaši gosti sa nestrpljenjem iščekuju da čuju uživo.

Pesme odsvirane na trubi će da zadovolje svačiji muzički ukus i svačiju želju, od onih najstarijih gostiju koji vole staru domaću, narodnu i izvornu muziku pa do najmlađih koji vole najviše da slušaju moderne hitove. Ako vaši gosti vole stranu i džez muziku nema problema jer naš trubački orkestar u Valjevu svira i najbolje i najveće hitove strane pop, rok i džez muzike.

Valjevci se vesele uz najbolje trubače

Vaši gosti će uvek biti srećni jer na svim proslavama bez obzira da li se radi o proslavi povodom venčanja i svadbe, godišnjice braka, veridbe, punoletstva ili nekog drugog povoda orkestar najboljih trubača u Srbiji će vam upriličiti pravo zadovoljstvo. Imaćete veselje kakvo niste mogli da zamislite jer pravo sa pobeda na trubačkim takmičenjima kakvo je u Guči stiže orkestar Marka i Danića. Naš orkestar trubača koji je poznat po celoj Srbiji i koji je učestvovao sa najpoznatijim estradnim umetnicima je pravi izbor za vas. Nastupali smo u poznatim emisijama kao što su Žikina šarenica a naš orkestar pozvali su organizatori rijalitija Parovi. Učesnici Parova su bili, kao što se može videti izuzetno zadovoljni jer su se veselili uz najbolje trubača Srbije, trubače kojima se može pokloniti potpuno poverenje.

Najbolji trubači u Srbiji na veselju u Valjevu

Kada su u pitanju sve vrste proslava kako u Srbiji tako i u inostranstvu, trubači po vašem pozivu dolaze da vama i vašim gostima upriliče najlepše zadovoljstvo. Svaku pesmu naš orkestar odlično zna da svira i vi ćete se u to uveriti kada budete čuli uživo na veselju kako dobro trubači Marka Danića.

Uz zvuke vrhunskih majstora trube svi na slavlju će se veseliti a pravi dokaz kvaliteta naše muzike su preporuke koje čujemo da su došle od domaćina i gostiju na veselju. Zato nas mnogi pozivaju uparvo po preporuci onih koji su bili prisutni i uverili se u naš kvalitet.

Trubači Valjevo i okolna mesta

U Valjevu kao i u mestima u okolini Valjeva trubački orkestar Marka Danića za vas svira najbolje i najlepše. Vaše je samo da nas pozovete, da nam se javite i mi ćemo upravo za vas svirati najlepšu muziku kako se samo može poželeti može. Uživajte uz trubu i uz trubače najbolje orkestar Marka Danića u Valjevu.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi