TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji trubači za veselja po povoljnoj ceni

Najbolji trubači sviraju kod vas po najpovoljnijoj ceni. Ako vam je potreban najbolji trubački orkestar koji iza sebe ima 20 godina iskustva i nebrojeno mnogo veselja na kojima je uveseljavao sve pristune, pozovite nas. Mi uvek sa velikim zadovoljstvom nastojimo da uveličamo svaku vašu proslavu da svako vaše veselje učinimo događajem o kome se priča. Pozovite nas i uživajte u kvalitetnoj muzici.

Koje god veselje da organizujete najbolji izbor su bili i ostali trubači Marka Danića. Mi smo trubači za svadbe koji dolaze u svako mesto u Srbiji, u svaki grad i tačno u dogovoreno vreme, trudeći se da ispoštujemo domaćina i sve razveselimo najboljom muzikom.

Pesme po vašoj želji i izboru

Trubači sviraju pesme po vašem odabiru i nama je pravo zadovoljstvo da sviramo muziku u kojoj vi uživate. Možete naručiti pesmu koju god poželite i trubači će je najbolje odsvirati. Mi sve pesme sviramo a najviše se na veseljima traže pesma Đurđevdan, Mesečina, Kalašnjikov, Vrtlog, Opa Opa, Idi idi nesanice, Niška Banja, Crni voz… Donesite pravu odluku, izaberite najbolji trubački orskstar pobednike Guče. Pozovite nas odmah jer mi sviramo na svim slavljima. Najbolji smo izbor za svadbe, proslave punoletstva, festivale, mature… Vrhunski trubači za svadbe u Srbiji i inostranstvu dolaze kod vas na vaš poziv sa najboljim repertorarem pesama. Biće najbolje za sve vaše goste kad na veselju zasviraju trubači Marka Danića, trubači koji su za vas dostupni 24h, uvek nas možete pozvati na veselje.

Naš orkestar je najbolji da dočeka vaše goste, da dočeka kuma, rodbinu, prijatelje. Profesionalni muuičari trubači Marka Danića će ispuniti sve vaše želje i ućiniti sve da još više uživate na veselju. Veselja na kojima smo mi svirali ostala su zapamćena i svi ih se rado sećaju kao trenutke sjajnog provoda. Uživajte na najbolji način uz hitove koje najviše volite.

Trubači dolaze u sve gradove Srbije

Dolazimo u sve gradove Srbije. Pre dana proslave, možete nam napisati koje pesme želite da naručite na venčanju, proslavi, u određenim trenucima šta najbolje da sviramo.

Kako smo orkestar koji postoji više od 20 godina, iza nas su mnogobrojni nastupi na velikom broju veselja, festivala, proslava, koncerata estradnih umetnika u Srbiji i inostranstvu. Sviramo svaku vrstu muzike kao što je narodna, zabavna, kola, strana muzika, džez muzika i najpopularniji valceri. Sa nama dobijate 100% dobru atmosferu.

Naš profesionalni trubački sastav će učiniti vaše slavlje nezaboravnim događajem. Srbija se veseli uz trubače Marka Danića i vaši gosti će uživati kad čuju zvuke našeg orkestra.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi