TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji trubači za tortu

​Marko Danić i njegov najbolji trubački orkestar u Srbiji sastavljen od 10 najboljih trubača svira svadbe, krštenja, rođendane i sva druga veselja.
Mi smo najbolji trubači za tortu jer trubači za tortu Trubačkog orkestra Marka Danića vrlo dobro znaju svoj posao. 

Da bi došli na vašu proslavu potrebno je samo još da kliknete na dugme za poziv ili putem Vibera ili WhatsAppa nas pozovete i mi ćemo se dogovoriti sa Vama u kom trenutku treba da se pojavimo na Vašem veselju.
 Kako je najbolji trubači u Srbiji, trubački orkestar Marka Danića uvek raspoložen za svaki dogovor i saradnju to se sa nama možete veoma lako dogovoriti kada dolazimo i koliko vremena ostajemo na proslavi, šta sviramo u kom trenutku ulazimo u salu kao i sve drugo. 
Mi smo izuzetno elegantni i lepo odeveni trubači tako da će svima biti veoma drago da nas vide na Vašoj proslavi bilo da se radi venčanjusvadbi, krštenju, punoletstvu ili nekoj drugom veselju.

Zato su trubači za tortu Marka Danića uvek spremni i čekaju Vaš poziv da dođu na proslavu koju Vi organizujete za Vas ili Vaše najdraže. Gosti će sigurno biti oduševljeni kvalitetom trubačke muzike koju mi sviramo. Trubači Marka Danića su uspešni muzičari koji znaju da sviraju raznu vrstu muzike. Najčešće se od nas traži narodna muzika i to ona izvorna, zatim moderna narodna muzika, estradni hitovi kao i zabavna domaća muzika. U poslednje vreme se traži i strana muziku i džez muzika kao i druge vrste pesama.

Za najbolje veselje, samo nas pozovite i mi ćemo doći i svirati željenu vrstu muzike kad se iznosi torta. 

Mi smo iskusni orkestar koji broji 10 članova a svira više od 25 godina na veseljima širom Srbije i zemalja u okruženju kao i u Nemačkoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Bugarskoj

Svuda stižemo, svugde prolazimo i sviramo na stotinama veselja.
Najbolji Trubači Marka Danića su pravi izbor za muziku kad se iznosi torta i zato nas pozovite i uživajte u našoj vrhunskoj trubačkoj muzici.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi