TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji trubači na Balkanu

Kada gledamo sve ove najbolje naše pevače, izvođače najlepših pesama iz celog regiona, nismo ni svesni da smo slušali sa njima i najbolje trube Srbije. Tako je, Marko Danić sa svojim mnogobrojnim orkestrom trubača i svojim zlatnim trubama uvek je prisutan gde god je najbolji provod i slavlje za pamćenje.
Počeli smo pre mnogo godina, na estradi i našem medijskom nebu smo prisutni i prepoznati od publike kao najbolji trubački orkestar, kao sastav trubača za koji publika na velikim saborima uvek glasa za najzabavniji orkestar, ispred bine na kojoj nastupamo često smo odnosili priznanja kao trubači koji sabiraju najviše publike.

Ljubav prema muzici i ovom sjajnom metalnom instrumentu usavršavali smo godinama. Zato su prva mesta u više kategorijama upravo kićena zlatom na postoljima, a najbolji među nama i nekoliko puta za redom je bio najbolja truba Srbije, Marko Danić.

Profesionalni trubači za svadbe

Osim frontmena, svaki od naših članova je umetnik profesionalac na svom instrumentu i osvajali smo pojedinačno prva mesta u različitim kategorijama. A sada kao sastav, u jednom orkestru tu smo da sa vama proveselimo i obeležimo najznačajnije momente vaših života.

Za nas povod za najbolju žurku i slavlje nije potreban, a često nas pozivaju za sve radosne dane, bilo da je rođenje deteta, kumovi sa kojim zajedno ponosno slavimo ulicama, venčanja i krštenja, rođendani i sve druge pobede. Obeležite i vaš trenutak, neka traje ne samo dan i noć, nego neka ostane u pamćenju svih prisutni taj najbolji provod tog datuma jer su sa vama bili najbolji trubači Srbije.

Pozovite najbolji trubački orkestar

Dovoljno je da nas pozovete, odaberite termin i mesto, tačan momenat kada nastupamo ili celodnevni aranžman, uvek smo spremni za nezaboravne pesme, i samo najbolje za vas. Odaberite za uvod najpopularnije instrumentale, narodne hitove, podignite još atmosferu zabavnom muzikum, neka prodoran zvuk sa vašeg slavlja i najboljih truba čuju svi.

Zabeležite i zaokružite svoj dan, pozovite nas na jedan od brojeva i budite spremni na čestitanja i pohvale, kao i mnogo lajkova na društvenim mrežama a što je najvažnije, momente koje ćete doživeti sa vašim najmilijima, porodicom i svim gostima, tog dana, ostaće u večnom sećanju jer sa vama su bili najbolji trubači Srbije i najbolja truba Marko Danić.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi