TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji trubači Kotor – Trubački orkestar za veselja

Kotor je veoma lep grad u Crnoj Gori koji je posebno poznat kao mjesto sa dugom istorijom. Kotor je bio prvi put naseljen u vrijeme antičkog Rima kada i bio je deo rimske provincije Dalmacije. Grad je pripadao različitim vladarima da bi danas Kotor bio veoma važan grad, velika i važna luka sa pogledom na Kotorski zaliv. Boka Kotorska ili Kotorska vrata, čine da ovaj grad bude veoma važan na strateškom mjestu.

Kotor je važan primorski grad i u Kotoru se mnogi letnji festivali događaju kao što su svečanosti povodom dana Svetog Tripuna, Međunarodni festival Kotor Art, Kotorski karneval, Bokeljska noć …

Kad pravite veselje, venčanje ili krštenje, proslavu punoletstva ili neki drugi srećni događaji pozovite najbolje trubače Kotor koji će na Vašem veselju svirati najbolju trubačku muziku koju možete poželeti da slušate. Vaši gosti će biti izuzetno zadovoljni najboljim trubačkim pesmama kakve sviraju naši trubači koji su ujedno i pobednici festivala u Guči, dobitnici mnogobrojnih vrednih nagrada. Gostujući na raznim TV emisijama od kojih se posebno možemo pohvaliti nastupima na državnoj televiziji i u rijalitiju Parovi pa ukoliko želite, možete pogledati kako izgleda kada trubački orkestar Marka Danića svira i zabavlja sve učesnike.

Naša trubačka muzika je najbolja muzika jer mi znamo najveći broj pjesama kakve se mogu samo poželeti. Od starih izvornih pjesama do novih i modernih zabavnih pjesama, trubačke muzike. Trubači Marka Danića znaju da sviraju sve pjesme koje god Vi da poželite a koliko smo mi dobar trubački orkestar možete videti i po tome što nas mnogobrojni naši domaćini opet zovu da dođemo, što nas preporučuju svojim prijateljima i rođacima. To govori koliko sviramo dobro,koliko smo mi dobar trubački sastav. Za najbolje pjesme na veselju koje poželite da slušate ili za iznošenje torti pred goste na venčanjima na krštenjima, proslavama punoletstva u Kotoru, najbolji trubački orkestar Marka Danića će svirati vrhunske pesme kakve Vi poželite.

Da bi smo došli na Vaše veselje u Kotoru, sve što treba da uradite je da kliknete na ikonicu za Viber ili za Whatsapp ili da nas pozovete. Mi odgovaramo na poruke odmah i trubači Marka Danića u dogovorenom terminu dolaze na proslavu Vašeg veselja. Nama je cilj da se Vi i Vaši gosti najbolje provedete na proslavi koju ste organizovali i zato najbolji trubački orkestar za veselja svira najbolju muziku, najbolje pjesme, sve hitove vrhunske trubačke muzike sve što poželite mi sviramo za Vas. Možete nam dati i spisak pesama kakve želite da se sviraju na Vašem veselju i mi ćemo te pjesme svirati po vašoj želji.

Mi smo najbolji trubači za venčanje, za doček gostiju, praćenje mladenaca i sve što poželite. Naši trubači sviraju vrhunski. Osim toga možete birati i kako će naš trubački orkestar, izgledati kako ćemo biti obučeni, u ozbiljnim odelima ili narodnoj nošnji kakvu god Vi želite i šta god u Vašem kraju ljudi vole da vide.

Najbolji trubači Kotor, orkestar Marka Danića svira kod Vas najbolju muziku, samo nas pozovite i mi ćemo doći u tačno dogovoreno vreme i svirati najlepše pjesme na vašem veselju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi