TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolja veselja uz trubači Leskovac

Leskovac je grad u kom se trubači tradicionalno pozivaju na veselja. Leskovac je i mesto odakle se može reći da potiče trubačka muzika.

Trubači za venčanja

Na najvećim veseljima u Leskovcu, na venčanjima, proslavama, svadbama, rođendanima, veridbama dočeku rođaka iz inostranstva, godišnjici braka i mnogim drugim veseljima, trubači Leskovac sviraju najlepše pesme, najlepše numere po vašem izboru i po izboru vaših gostiju. Sviramo muziku po izboru domaćina i slavljenika. Naša muzika je najlepša a truba se uvek čuje dobro i nadaleko.Vrhunski zvuci trube koju sviraju naši talentovani trubači čine da se ljudi osećaju veselo, da su radosni, da budu raspoloženi, veseli uz najbolji orkestar trubača Leskovac.

Nagrade za trubači

Mi smo orkestar koji je osvojio najveću nagradu Guče. U Leskovcu smo nadaleko čuveni jer naša muzika se čuje svugde u svakom mestu, u svakom selu u okolini Leskovca jer trubači su sreća za svako veselje. Orkestar trubača Marka Danića svira u svim gradovima Srbije. Osvojili smo nagrade u Srbiji i u inostranstvu, svirali smo na proslavama naših sugrađana u mnogim zemljama Evrope a upravo kod vas u Leskovcu sviraćemo sve što vi poželite. Sve pesme uz se vi radujete, uživate jer je naš cilj da domaćin i gosti budu zadovoljni, srećni, da budu veseli i da se raduju.

Trubači za venčanja Leskovac

Na venčanjima trubači sviraju muziku po vašoj želji, onu koji domaćin i slavljenici hoće a takođe i gosti. Najavljujemo iznošenje torte pred goste i uvek smo tu da podignemo atmosferu. Trubači na vaše veselje dolaze dolaze po pozivu a mi smo za vas dostupni svakog dana 24 časa. Uvek nas možete pozvati jer mi ćemo učiniti sve da stignemo na vaše veselje u tačno dogovorenom trenutku jer trubači Leskovac su vrhunski i odgovorni majstori trube. Znalci trubačke muzike koji trubu sviraju od malih nogu, koji su sa trubom odrasli i mnogobrojne nagrade osvojili. Svi koji vole trubu i koji se prvi put susretnu sa trubom truba ih osvoji i saživi se s njima. Zato je naša muzika srčana, jer mi sviramo iz duše onako kako osećamo melodiju. Gosti vole da slušaju i uživaju uz muziku trube i trubača.

Najlepše pesme i kola trubači

Trubači Leskovac sviraju najbolje i najlepše pesme, hitove, kola. Sviramo sve ono što vi želite. Vaši gosti će da uživaju na proslavi u Leskovcu a vi ćete biti ponosan domaćin, ponosan slavljenik. O vašem veselju, proslavi će da se priča dugi niz godina jer su trubači Leskovac majstori trubačke muzike učinili sve goste sretnim.

Da mi sviramo najbolje se možete uveriti na snimcima kad vidite kako naši majstori trube zvuče uživo. Trubači Leskovac kod vas dolaze upravo u trenutku u kom ste vi to želeli na mesto na koje ste zakazali. Nas možete pozvati bilo putem telefona, putem viber-a, sms, whatsapp-a jer mi smo za vas uvek dostupni i trudimo se da vam sve učinimo jednostavnim. Na našem sajtu možete pronaći je spisak najpopularnijih trubačkih pesama kao i ostali repertoar koji imamo i koji je najveći repertoar trubača u Srbiji. Sviramo svu vrstu muzike od domaće do strane, zabavne i narodne, izvorne srpske muzike, kola i sve što vi i vaši gosti poželite. Nema pesme koju trubači Leskovac ne znaju da sviraju a na vašem veselju ćemo učiniti sve da gosti budu srećni i veseli.

Najbolji trubači dolaze u Leskovac da domaćinu, gostima i svima učine sreću i zadovoljstvo, svirajući najlepše pesme i najlepšom trubačkom muzikom veseleći sve prisutne.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi