TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Kako angažovati trubački orkestar

Svi koji žele da proslave svoje najvažnije datume i pozovu goste, okupljanje svatova, prijatelja u sreći uz najbolje pesme i kola, hitove, u veseloj i radosnoj atmosferi znaju da bez trubača nema pravog veselja.

Zato prilikom priprema za slavlje dolazi trenutak kada je potrebno pozvati trubači za veselje i ugovoriti dolazak ali prvo treba pronaći orkestar koji je adekvatan za proslavu. Treba videti kakvi su to trubači, njihovu muziku kako zvuče i naravno kako izgledaju. Dolazak lepo odevenih trubača doprineće podizanju atmosfere pa se zato traže trubači koji se svojim izgledom uklapaju u veselje kako smo zamislili. Neki od nas na primer žele da veselje bude u etno stilu, narodnom stilu, kako su se veselili naši dedovi i pradedovi decenijama pre.

Nastup na RTS

Veselje u narodnom stilu podrazumeva i poštovanje običaja a naravno i trubače u narodnoj nošnji. Ipak ćete se složiti da se ne bi uklapalo ako bi trubači na narodno veselje došli odeveni u svečana odela. Opet sa druge strane ljudi koji žele da veselje proslave u luksuznom hotelu, na svečan način i žele da se pojave trubači jer trubači najbolje podižu atmosferu na veselju, napraviće veselje u hotelu ili restoranu luksuzno i elegantno a tom prilikom će trubači da dođu odeveni u svečana odela.

Za one koji vole opušten stil, koji vole proslavu i veselje bez mnogo zamaranja oko stila trubači dolaze odeveni u ležerna odela. Nekad su to farmerke, košulje, majice, zavisno naravno od doba godine.

Pravi je trenutak da pozovete trubače

Naš orkestar uvek možete pozvati na broj telefona ili poslati poruku putem aplikacije a to su Viber, Whatsapp, Twitter, Facebook, Instagram ali naravno i putem email-a ukoliko tako više volite.

Kad zovete trubače a pogotovo ako se radi o vikendu ili danima praznika, najbolje da pošaljete poruku ukoliko vam se trubači ne jave odmah jer postoji mogućnost da se nalazimo na svirci. Radim danima se ređe prave svadbe pa je veća verovatnoća da ćete odmah uspeti da kontaktirate trubače, a ukoliko vam se trubači ne jave istog trenutka, budite sigurni da ćemo vam uzvratiti poziv u roku od najviše pola sata.

Trubači cena?

Cena dolaska trubačkog orkestra na veselja varira od najnižih cena pa do onih stvarno visokih koje mogu samo pojedini da priušte ali sve to zavisi od sezone, doba godine kao i od najvažnijeg elementa – popularnosti orkestra. Ako je orkestar sastavljen od poznatih trubača, članova orkestra, sa velikim brojem osvojenih nagrada kao i brojem trubača. Što god je više vrhunskih trubačih umetnika u orkestru, više prvaka Srbije to ćete imati bolji provod ali naravno cena trubači orkestra će biti i veća.

Iskoristite priliku za nižu cenu – zakažite na vreme

Često se dešava da trubači imaju zakazanu svirku u nekom gradu koji je udaljen na primer 400- 500 km čak i u nekoj drugoj državi i tom prilikom prolaze blizu vašeg mesta baš u trenutku kada vi želite da se trubači pojave na slavlju. Tad možete dobiti nižu cenu od one koje bi bilo kada bi trubači samo kod vas dolazili. Samo zato zakažite na vreme.

Pozvati trubače, zakazati dolazak orkestra na slavlje je dakle potpuno jednostavno i nemojte da se opterećujete ničim jer će vam vođa našeg orkestra sve objasniti i bićete sigurni da će orkestar ispoštovati svaki dogovor kako ste zamislili.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi