TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Kad zatrubi prva truba veselje može da počne

Trubači su oduvek u našem narodu bili poznati kao orkestri koji najavljuju veselje, srećne događaje, veridbe, rođenje dece, proslave punoletstva, svadbe. U mnogim varošicama širom Srbije uvek se znalo kada se momak ženi, kada se devojka udaje jer su trubači svojom lepom i moćnom muzikom najavljivali i obeležavali lepe događaje.

Trubači Marka Danića

Kad zatrubi prva truba veselje počinje i na svadbama, proslavama i svim srećnim događajima. Trubači pokreću veselje radost i sreću. Gosti najviše vole da čuju trubačko izvođenje poznatih hitova, omiljenih pesama koje traju za sva vremena, novih ali i starih pesama i kola. Zvuci najboljih truba, orkestar za veselja Marka Danića je najbolji izbor.

Ukoliko pravite srećni i veseli događaj, naš trubački orkestar svira na svim vrstama proslava, rođendanima i punoletstvima, proslavama krštenja veridbama, venčanjima, svadbenim veseljima, godišnjicama braka. Sviramo i na poslovnim proslavama, skupovima zaposlenih.

Uvek, u toku cele godine, orkestar Marka Danića je spreman vama da učini zadovoljstvo i najboljom muzikom razveseli sve vaše goste i omogući da se i domaćini i slavljenici vrhunski vesele.

Ukoliko uskoro planirate srećni događaj, znajte da su trubači Marka Danića savršen izbor koji će svaku pesmu i svako kolo besprekorno svirati i najboljim izvođenjem trubačke muzike razveseliti sve prisutne na Vašem veselju.

Ono što naš orkestar čini jedinstvenim u Srbiji je veliki repertoar pesama koje sviramo što čini da svu gosti bez obzira na godine budu veseli i zadovoljni.
Naš trubački orkestar odlično poznaje sve pesme od onih starih, izvornih pesama do najnovijih hitova narodne, folk i zabavne muzike.

Trubači u opštinskoj sali na venčanju

Sve što je potrebno da bi najbolji trubački orkestar Marka Danića bio na vašem veselju je da nam se javite, bilo putem telefona, Vibera ili WhatsApp poruke.

Naš orkestar će u dogovorenom trenutku doći i svirati pesme koje Vi poželite.

Pozovite najbolje trubače još danas i uživajte u odličnoj trubačkoj muzici na Vašem veselju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi