TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Iznajmljivanje trubača cena Beograd

U Beogradu kao i u drugim gradovima Srbije trubači se pozivaju na sve vrste proslava i radosnih događaja kao što su venčanja, veridbe, svadbena slavlja, punoletstva, krštenja i mnoga druga veselja.

Mlada izlazi iz kuće

Trubači Marka Danića – okupljanje svatova

Ako imate u planu proslavu u bilo kom trenutku možete iznajmiti trubače za veselja koji će biti vama na polaganju tokom celog dana proslave. To znači da u bilo kom trenutku tokom celog dana, možete tražiti da trubači nastupe i podignu atmosferu na vašem veselju.

Trubački orkestar je okupljen oko proslavljenog trubača Marka Danića, uvek je spreman da vam ulepša veselje, da gosti uživaju i da svi budu srećni i veseli. Ogroman broj nastupa na kojima smo svirali i učinili gosti kao i domaćine srećnim pokazuju koliko su trubači za veselja kvalitetan orkestar i koliko se sa nama svako može lako dogovoriti.

Pozivom našeg orkestrom bićete u prilici da najboljom muzikom upotpunite slavljeničku atmosferu. Gosti se uvek raduju na prve zvuke trube jer su trubači ono što svi žele da čuju. Svi žele da se raduju uz najbolji orkestar.

Tokom našeg nastupa na svadbi, vesele se i slave mladenci, gosti rodbina i prijatelji. Već je poznato da zvanice najviše vole da na veselje dođu trubači Marka Danića koji garantuju da ćete i vi biti srećni i zadovoljni našim nastupom. U to smo sigurni jer smo najbolji orkestar u Srbiji, pobednici festivala u Guči.

Pozovite najbolje trubače

Na mnogim smo televizijama nastupali kao i sa poznatim estradnim umetnicima stoga budite sigurni da ćemo na vašem veselju učiniti sve da se najbolje provedete. Sve što treba jeste da nam se javite i zakažete termin – kažete nam za dan veselja kao i za mesto u koje treba da dođemo.

Naš orkestar je vama na raspolaganju u toku celog dana. Kad god poželite da se veselite i da se radujete, da se podigne atmosfera na veselju sve što je potrebno je da nam samo naznačite i mi odmah nastupamo. Sviramo pesme koje poželite, bilo kod opštine i crkve, pratimo svatove i sve kako vi kažete i kako vi želite.

Trubači za tortu se posebno cene jer u trenutku kada se torta iznosi pred goste, naš orkestar svojim nastupom ulepšava ovaj svečani trenutak i svira nekoliko pesama u kontinuitetu po vašoj želji i po želji vaših najdražih. Zato nas pozovite da uživate zajedno na slavlju sa vašim najdražim prijateljima rodbinom i gostima.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi