TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Izaberite najbolji trubači za svadbu

Trubači za svadbe, orkestar Marka Danića su najbolji izbor za vaša slavlja Naš orkestar nastupa na vašem veselju po najpovoljnijim cenama. Bilo da organizujete veselje povodom venčanja, proslave punoletstva, rođenja deteta ili krštenja, veridbe ili nekog drugog slavlja ili neku drugu slavlja, svi će potvrditi da je najbolji orkestar trubači Marka Danića.

Ispred opštine trubači sviraju nakon venčanja

Trubači ispred opštine

Najbolji orkestar trubača sa iskustvom od preko 20 godina, pobednici festivala u Guči je vama na raspolaganju da kvalitetnom trubački muzikom ulepša svako vaše slavlje. Bez trube nema pravog veselja a trubači za svadbu su spremni da svojim znanjem i iskustvom ulepšaju vaše radosne trenutke.

Zato vam preporučujemo da nas odmah pozovete i rezervišete naš dolazak i da po povoljnim cenama ulepšamo vaše slavlje. Orkestar Marka Danića spada u najpopularnije orkestre koji su nastupali u emisiji Žikina šarenica kao i u rijalitiju Parovi.

Možete poslušati kako zvučimo uživo i uveriti se u naš kvalitet

Pozivanjem najboljeg trubačkog orkestra koji je za vas dostupan tokom celog dana obezbedićete vašim gostima nezaboravan provod uz sjajnu svirku vrhunskih majstora trube.

Bilo da nas pozivate putem telefona ili putem Viber-a ili Whatsapp-a, bilo iz Srbije ili zemalja okruženja mi smo uvek za vas dostupni i spremni da naše iskustvo i umeće u najboljoj svirci podelimo sa vašim zvanicama.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi