TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Gosti će biti zadovoljni uz vrhunske trubačke pesme

Orkestar najboljih trubača okupljenih oko vođe orkestra Marka Danića postoji dugi niz godina. Više od 20 godina naš orkestar nastupa na svim vrstama slavlja i veselja. Kako se kao članovi orkestra vrlo dugo znamo, uvežbali smo odličan način sviranja koji je ostao zapažen prilikom svakog od naših nastupa. Bilo na slavljima u Srbiji ili na veseljima širom država bivše Jugoslavije kao i u Evropi naš orkestar svi vole da čuju. Posebna radost nastupi kada na slavlje ulazi orkestar Marka Danića.

Trubači za svadbu

Gosti se raduju i vesele uz naš orkestar

Koje pesme i kola svira orkestar Marka Daniċa

Naš orkestar trubača nastupa na svakoj vrsti veselja – od venčanja do krštenja, punoletstva kao i drugih vrsta slavlja i poslovnih proslava. Sviramo sve vrste pesama, bilo da se radi o domaćoj ili stranoj muzici, bilo da se radi o narodnoj izvornoj ili najnovijoj estradnoj muzici. Sviramo valcere, džez muziku kao i popularne svetske hitove.

Kada pozovete orkestar Marka Danića, budite sigurni da će vaši gosti biti zadovoljni uz vrhunsku muziku koji svira naš orkestar. Ponosni smo nosilac nagrade najbolji trubači Guče.

Članovi našeg orkestra zajedno imaju mnogo iskustva a trubu sviramo od najranijeg detinjstva. Svi članovi našeg benda potiču iz trubačkih porodica u kojima se truba prenosi sa oca na sina i u kojima se neguje ljubav prema trubi i trubačkoj muzici. Zato je veselje uz trubače Marka Danića događaj koji se pamti. Naš orkestar je spreman da vama i vašim najmilijima ulepša sve zajedničke i najvažnije trenutke.

Trubači Marka Danića kod opštine

Trubači za venčanja

Kvalitet našeg trubačkog orkestara su prepoznali i najpoznatiji estradni umetnici sa kojima smo svirali na koncertima jer je zvuk trube našeg orkestra prepoznatljiv i doprinosi podizanju atmosfere na koncertu.

Najpoznatiji estradni muzičari su odabirom našeg orkestra potvrdili naš kvalitet. Odaberite nas i vi, pozovite nas na vaše slavlje i imaćete veselje koje će gosti pamtiti dugi niz godina. Naš orkestar svira sve što vi poželite i u prilici je da kad god zatražite podigne atmosferu na proslavi. Zato nas pozovite i uživajte na veselju uz najbolje trubače Srbije.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi