TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Veselje koje se pamti je uz trubači Slovenija

Uz najbolji orkestar svi koji budu čuli trubačku muziku na vašem veselju uživaće u najboljoj atmosferi i prepričavaće svima kako su se proveli odlično na vašem slavlju.

Trubači ispred opštine nakon venčanja

Trubači Slovenija umeju da oraspolože svakog gosta

Slovenski trubači

Naš orkestar se ubraja u trubačke sastave koji su nastupali na najpopularnijim festivalima, proslavama, veseljima kao i manifestacijama u mnogim evropskim gradovima.

Trubači Marka Danića su orkestar kog pozivaju obavezno na sve vrste proslava kao što su svadbe, venčanja, veridbe, devojačko veče, punoletstva. Sviramo i na dočeku Nove Godine kao i na poslovnim proslavama.

Trubači Slovenija su najbolji orkestar koji je svojim kvalitetom i dugogodišnjim iskustvom obezbedio sebi mesto najpoželjnijeg orkestra od strane mnogobrojnih gostiju na svakoj vrsti slavlja.

Kada se čuje prva truba, svi znaju da nema dileme da nastupa orkestar Marka Danića koji u Sloveniji i u svim ostalim državama regije po vašem pozivu i po vašoj želji dolazi da vašim gostima priredi vrhunsko veselje. Uz naš dolazak, domaćini su ponosni što su pozvali orkestar koji hvale svi.

O našem kvalitetu govori i činjenica da imamo dosta nastupa sa umetnicima estrade, na koncertima a žiriju na festivalima trubačke muzike nije bilo teško da odluče da smo baš mi najbolji.

Tokom nastupa na mnogobrojnim svečanostima, svi koji su bili u prilici da uživo prate nastup našeg orkestra mogu vam ponoviti da su trubači Slovenija najbolji i najpopularniji trubački orkestar u celoj regiji.

Cena trubači Slovenija?

Naši majstori trube nastupaju na svakoj vrsti slavlja i po veoma povoljnim cenama možete nas pozvati. Uvek smo tu da se uklopimo u vaš termin proslave i da orkestar vrhunskih trubačkih umetnika nastupi sa najvećim zadovoljstvom na vašem slavlju.

Cene trubača u Sloveniji zavise od brojnosti orkestra kao i od medalja koju su orkestar kao i njegovi članovi osvojili na trubačkim festivalima.

Pozovite trubače

Svakodnevno dobijamo pozive za zakazivanje termina nastupa u celoj regiji. Zato nemojte čekati već pozovite, zakažite datum i angažujte naš orkestar koje će vrhunskom trubačkom muzikom ulepšati sve trenutke vašeg slavlja.

Sviramo u svim gradovima Slovenije i spremno dolazimo u pravom trenutku da oraspoložimo vas i vaše najmilije.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi