TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Veseli Decembar trubači Ljubljana

Veseli Decembar u Sloveniji počinje paljenjem svetiljke i označava početak najveselijeg meseca u godini.

Slovenci vole slavlja i veselja a trubači Slovenije uvek su tu kada su najbolji provodi pred vama. Naš orkestar svira u svim gradovima Slovenije i vama smo uvek na raspolaganju da nas pozovete da upotpunimo vaš program, da na vašoj zabavi, na proslavi povodom godišnjice kompanije ili kluba nastupima sa najboljim izborom pesama.

Trubači za veselja Marka Danića

Tradicionalno, Veseli Decembar trubači Marka Danića ulepšaće odličnim nastupom sa izborom muzike koja vama najviše odgovara. Možete napraviti liste pesama koje želite da se sviraju a takođe i odrediti u kom trenutku želite da nastupimo sa određenom numerom.

Orkestar koji ima više od 20 godina iskustva je pravi izbor za sve vrste svetkovina.

Naš orkestar je uvek raspoložen da odličnim repertoarom podigne atmosferu na svetkovini do najvišeg nivoa. Preporučeni smo od strane svih se koji su prisustvovali našim nastupima, koji su bili na koncertima poznatih estradnih umetnika sa kojima smo nastupali.

Priredite sebi i svim zvanicama na vašem slavlju odlično raspoloženje pozivom orkestra koji je nastupao u celoj Evropi.

Najbolji trubači Slovenija, za 20 godina postojanja se mogu pohvaliti pobedama i nagradama, peharima i priznanjima koji pokazuju naš kvalitet. Mi smo majstori veselja i podižemo raspoloženje na najviši nivo. Uz nastup trubači Slovenije veselje traje do kasnih večernjih sati.

Trubači Slovenija orkestar

Profesionalni trubački sastav koji postoji više od dve decenije garancija je vrhunskog slavlja i veselja koje ćete imati pozivom našeg orkestra. Svi oni koji su nas kontaktirali i sa nama sarađivali odlično znaju da smo orkestar na koji se svako može osloniti i da naše nastupe odlikuju lepota i kvalitet trubačke muzike. To odlično znaju i estradni umetnici koji naš sa zadovoljstvom pozivaju na svoje koncerte da nastupimo kao pratnja i podignemo atmosferu u publici.

Cena dolaska orkestra

Naše su cene veoma povoljne i pozivom trubača u Ljubljanu kao i sva ostala mesta u Sloveniji, možete biti sigurni da će svi uživati u odličnom raspoloženju koje smo pripremili za vas.

Trubači za veseli decembar su vama uvek na raspolaganju da se veselite, da se zajedno radujemo i da u odličnom slavlju provedemo srećne i radosne trenutke.

Nastup trubači Slovenija

Sa nama se uvek možete dogovoriti kada i koliko želite da naš orkestar nastupa, koje pesme želite da se sviraju, kojim redosledom. Mi ne pravimo pitanje nego uvek ispoštujemo svaku vašu želju i svaku datu reč.

Možete se uvek osloniti na nas.

Osim u Ljubljani trubači dolaze u svako mestu i sa vama i za vas, za vaše goste na velikim i malim slavljimq, privatnim, porodičnim kao i poslovnim veseljima budite sigurni da je orkestar Marka Danića najbolji izbor.

Pozovite trubači Ljubljana, javite nam se putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i budite sigurni da će nenadmašan kvalitet našeg orkestra biti ono po čemu će vaše veselje biti poznato.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi