TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Slovenija za svadbe i sva veselja

Kako je Slovenija jedna od država bivše Jugoslavije veliki broj ljudi u Sloveniji voli da sluša trubače i trubačku muziku. Iz tog razloga su trubači Slovenija upravo ono što mnoge i Slovence i Slovenke raduje ali i one koji u su u Sloveniju došli da rade i žive. Trubači dolaze kod Vas u Vaše mesto u Sloveniji gde će da sviraju veselu muziku na vašim proslavama, punoletstvima, venčanjima i rođendanima kao i na svim drugim vrstama slavlja i veselja koje pravite u Sloveniji. Zato su najbolji trubači koje možete da angažujete za proslavu u Sloveniji Tubači Marka Danića. Trubački orkestar Marka Danića su izuzetno popularni i omiljeni trubači, kako u Srbiji tako i u prostoru cele bivše Jugoslavije. 

Osim zemalja bivše Jugoslavije Trubači za Veselja Marka Danića putuju po raznim državama Evrope kao što su Nemačka, Italija, Francuska,Holandija,Švedska ali mnogo puta baš u Sloveniji trubači sviraju po raznim proslavama i veselim  događajima.

Ako pravite svadbu, pozovite najbolje trubače iz Srbije, trubače Marka Danića koji će za vašu proslavu i vaše veselje u Sloveniji da dođu i da omoguće da se svi na proslavi vesele i dobro provedu. Kako Slovenci vole trubačku muziku, takođe je jasna stvar da će se vaši gosti veseliti uz trubače za veselja. 
Da biste organizovali svirku i pozvali na svoje veselje najbolje trubače Slovenija potrebno je samo da nam se javite kako bi smo izvršili sve potrebne pripreme i kako bi smo došli u dogovorenom trenutku na vašu proslavu.

Trubači Slovenija sviraju po želji domaćina sve pesme koje se vama sviđaju a takođe možete napraviti i listu pesama koje ne želite da neko od gostiju naruči na vašoj proslavi. Želje domaćina Trubači Marka Danića izuzetno poštuju i iznad svega stavljamo vaše zadovoljstvo.
Trubači Marka Danića su garancija da će trubačka muzika na venčanju ili proslavi u Sloveniji biti tako dobra kakvu ste oduvek želeli.
Ukoliko želite da na venčanju ili nekoj drugoj proslavi u Sloveniji pozovete najbolje trubače sve što treba da uradite je danas pozovete putem Viber aplikacije ili WhatsApp aplikacije a mi smo uvek online odgovaramo na svaki Vaš poziv i na svaku vašu poruku odmah. Rado ćemo se odazvati da svim prisustnim omogućimo da se veselje što bolje održi, da gosti budu veseli i zadovoljni. 
Zato smo, tu najbolji trubači za Sloveniju. Dolazimo u svako mesto u Sloveniji po vašoj želji pozovite nas i uživajte uz našu trubačkou muziku a ako želite da vidite kako sviramo uživo pogledajte muziku, primere pesama ili video snimke koje smo postavili ovde na našem sajtu.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi