TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Postojna najbolji orkestar za vaša veselja u Sloveniji

Za najbolja slavlja najbolji trubači Slovenije spremni su da daju svoj maksimum i sve prisutne oraspolože najboljim zvucima trube uz atmosferu kakva se može doživeti na festivalu u Guči.

Trubači za venčanja

Trubači za venčanja

Kvalitet naših nastupa poznat je širom regije

Za vaše proslave trubači Postojna dolaze sa ciljem da događaj koji ste organizovali ostane u najboljem sećanju svim gostima.

Truba i trubači poznati su još od starih vremena jer po tradiciji u celoj Evropi truba je označavala važne događaje. Početak svetkovina ili takmičenja uvek je bio uz svečanu muziku na trubama. Uz trube se slavilo i veselilo, ženilo i udavalo, proslavljali srećni i radosni događaji.

Repertoar trubači Postojna

Najkvalitetnije i najlepše pesme nalaze se u našem repertoaru koji broji preko 2.000 pesama i kola. Naš repertoar obuhvata muziku svih žanrova, od domaće do strane, narodne do zabavne, klasične i filmske muzike.

Trubači Postojna vam sa sigurnošću mogu potvrditi da će vaša proslava biti odlična a da će vam se svi zahvaliti što ste odabrali majstore trube koje biraju i urednici nacionalnih televizija.

Uvek kad dođemo na vaše slavlje imamo cilj da sve protekne u najboljem redu i da vaši gosti budu zadovoljni.

Kao majstori veselja podižemo raspoloženje na vašem slavlju do maksimuma.

Trubači za veselja u parovima

Uz nas ćete se osećati srećno, veselo, bićete zadovoljni a kola koja ćemo vam svirati biće lek za dušu.

Možemo da sviramo kratko, u pauzama ili u kontinuitetu sa vama od ranog jutra do kasnih večernji sati.

Svi koji uživaju u najboljem zvuku trube odlično znaju da bez pravih trubača nema veselja i zato smo napravili stranicu trubači Postojna kako bismo vam ponudili najbolji izbor pesama za vaše slavlje.

Svi koji su nas do sad zvali na svoje slavlja uverili su se da su trubači Postojna uvek ispoštovali sve želje i da je slavlje proteklo upravo onako kako su planirali.

Trubači Postojna cena

Vrhunski majstori trube u Sloveniji na vašem slavlju nastupiće po veoma povoljnim cenama. Mi znamo da ćete nas nakon slavlja uvek preporučivati svojim prijateljima jer ste vi zadovoljni.

Zato smo za vas omogućili shodno budžetu da orkestar dođe u sastavu osnovnog, standardnog ili velikog sastava.

Ako ste mišljenja da cena nije najbitniji faktor, trubači Postojna mogu nastupiti u kompletnom sastavu. Svi koji budu prisutni na vašem slavlju hvaliće vaše veselje dugi niz godina jer uz najbolje pesme koje nas trubački orkestar svira pokazujemo se u pravom svetlu na vašem slavlju.

Na vašem veselju sviramo muziku kvalitetom do savršenstva.

Ukoliko želite najbolje trubače na svom slavlju pozovite nas putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i uživajte u vrhunskoj zabavi uz najbolje trubače Slovenije.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi