TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Murska Sobota za najbolja slavlja u Sloveniji

Koliko su trubači Murska Sobota popularni u celom regionu može se videti po svim našim nastupima na televizijama, gostovanjima na koncertima poznatih estradnih umetnika kao i po nagradama koje smo osvojili na najpoznatijem festivalu trubača u Guči.

Mi odlično sviramo sve vrste pesama i zato su upravo majstori našeg orkestra vrhunski muzičari u stanju da odsviraju sve što vi i vaši gosti poželite da slušate. Uz najbolju muziku i najbolje trubače veselje će biti vrhunsko a o vašem slavlju pričaće se dugi niz godina.

Trubači Slovenija 071240284

Pozivom našeg orkestra možete biti sigurni da će sve biti ispoštovano u dogovoreno vreme.

Trubači Slovenije dolaze na veselje

Kad bi ste pitali sve domaćine i slavljenike na čijim smo veseljima nastupali kako su se proveli, svi bi vam odreda rekli da je veselje bilo savršeno i besprekorno a to potvrđuju i ponovnim pozivima našeg orkestra svoja veselja u proteklim godinama.

Uz vrhunske trubače Murska Sobota, svako slavlje traje do kasnih večernji sati. Mi sviramo sve vrste pesama i kola, domaću i stranu muziku, izvornu i zabavnu. Od nas možete očekivati sve što vi i vaši gosti budete poželeli.

Spremili smo liste pesama koje su u potpunosti prilagođene vašim slavljima a na vama je samo da nam kažete datum i vreme kada želite da se trubači Slovenija pojave.

Naš vrhunski orkestar elegantno odeven u tačno dogovorenom trenutku nastupa na vašem slavlju. Od nas možete očekivati najbolje jer su trubači Marka Danića popularni na celom Balkanu a pogotovo u Sloveniji znaju nas svi. Redovno nastupamo na svim slavljima i svečanostima bilo privatnim ili proslavama firmi.

Tradicionalno u Sloveniji je popularan Veseli Decembar kada se okuplja i slavi, kada se veseli uz najbolje raspoloženje obeležava kraj godine.

Veseli decembar

Prilika je da se pozovu najbolji trubači koji će sigurno vaše veselje dovesti do vrhunca a atmosferu zagrejati do usijanja. Iskusan trubački orkestar koji zna sve vrste pesama i kola da svira kod je u prilici da u ovom mesecu kada se održavaju svetkovine nastupi sa najboljim izborom pesama.

Lista pesama za Veseli Decembar

Sviramo sve što vi želite, možete nam napraviti listu pesama, odrediti koju pesmu želite da se svira i mi ćemo tačno po redosledu te pesme svirati.

U Sloveniji je Veseli Decembar doba opuštanja, svetkovina, slavlja. A trubači Marka Danića, proslavljeni vrhunski majstori trube tu su da upravo u trenutku koji vam odgovara nastupima i da vaše slavlje bude događaj o kome se priča.

Sve što je potrebno jeste da nas pozovete, pošaljete poruku putem Viber-a, WhatsApp-a ili nam se javite putem email adrese a mi ćemo vam odmah govoriti. Budite uvereni sa nama ćete se lako dogovoriti o svim detaljima našeg nastupa i biti više nego zadovoljni kvalitetom pesama koje ćemo svirati.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi