TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Maribor – Za sva veselja u Sloveniji

Mi smo najbolji orkestar u Sloveniji trubači Maribor koji dolazi kod Vas i svira pesme kakve Vi i Vaši gosti volite da slušate. Najbolje hitove trubačke muzike sviramo na Vašim veseljima i Vaše samo da nam se javite i da nas pozovete. Kad tražite najbolje trubače u Mariboru, pozovite trubače Marka Danića.

Maribor je još 1164 godine postao dokumentovan pod imenom Marchburch i tad se prvi put spominje kao trgovačko mesto pored „Martovskog“ zamka 1204 godine a 1254 godine Maribor dobija privilegije grada. Dalje se razvijajući u drugoj polovini 13 veka je bio većinom Nemački grad dok je slovenačko stanovništvo činilo samo 20 procenata. Kasnijom promenom događaja i odlaskom Nemaca Maribor postaje većinski Slovenački grad koji se naglo počeo razvijati posle Drugog svetskog rata i oslobođenja pa je tako postao najveći industrijski centar Jugoslavije.

U Mariboru se prave mnoge proslave punoletstva, venčanja i krštenja. Maribor je poznat po slavljima, po pesmi, piću i veselju a najbolje veselje je ono kada se na veselje pozivaju najbolji trubači Maribor, koji sviraju najbolje pesme domaće i strane muzike, najbolja kola i valcere. Za svaku svadbu u Mariboru trubački orkestar će učiniti da se svi Vaši gosti provesele da uživaju uz najbolju muziku vrhunskih majstora trube.

Najbolji trubači Maribor su trubački orkestar za veselja Marka Danića, pobednika festivala u Guči, orkestar koji gostuje u mnogim TV emisijama, u rijalitijima Parovi, nastupa sa mnogim poznatim estradnim umetnicima.

Vrhunska trubačka muzika kakvu svira nas trubački orkestar učiniće da se svi na vašem veselju provedu uz najbolje trubačke pesme, uz najbolju muziku kakva se samo poželeti može.

Orkestar najbolji na Balkanu, trubači Maribor, su najbolji trubači za proslave koji dolaze da sviraju vrhunske pesme, najbolju muziku i sve što poželite na veselju. Trubački orkestar Marka Danića ima repertoar pesama koji će zadovoljiti sve Vaše želje jer mi sviramo kvalitetno trubačku muziku za sve vrste proslava. Ako pravite venčanje i proslavljate svadbu u Mariboru, pozovite trubače Marka Danića na proslavu svog veselja. Trubački orkestar Marka Danića gostuje po svim evropskim gradovima, trudeći se da na najbolji način zadovoljimo domaćine i goste vrhunskom muzikom, najboljom muzikom.

Trubači za veselja Marka Danića najbolje sviraju sve vrste pesama koje poželite – domaću i izvornu muziku, estradnu muziku i estradne hitove, kola svih naroda Balkana i džez muziku. Sve što poželite naši trubači će svirati najbolje da će svi koji dođu na veselje biti jako zadovoljni.

Veselite se uz najbolje pesme, uz najveće hitove trubačke muzike najboljih trubača na Balkanu, orkestra za veselja Marka Danića. Sve što poželite, svaku pesmu koje se setite, svako svako kolo koje volite će svirati trubači Marka Danića na proslavi u Mariboru. Vaši gosti će da uživaju u vrhunskoj muzici za veselja najboljih trubača koji u Sloveniji sviraju najlepše trubačke pesme.

Trubači Maribor Marka Danića u Sloveniju u vaš grad dolaze po pozivu i sve što je potrebno je da pozovete broj telefona koji vidite bilo putem Vibera ili WhatsAppa. Klikom na ikonicu u dnu ekrana Vašeg telefona ćete poslati direktnu poruku nama a mi ćemo Vam odmah odgovoriti. Trubači za veselja Marka Danića u Maribor po Vašem pozivu dolaze dogovorenog datuma u dogovoreno vreme i na dogovoreno mesto. Sviramo najveće hitove trubačke muzike, najbolju muziku Balkana, pesme koje Vi volite, muziku koju poželite.

Mi sviramo najbolje pesme i naš orkestar koji postoji već 20 godina sa iskusnim vrhunskim trubačima predvođen vođaom orkestra Markom Danićem, svira najbolje pesme za najbolje veselja po svim evropskim gradovima, na koncertima,proslavama, svadbama, punoletstvima. Kakvu god vrstu muzike da volite trubački orkestar Marka Danića će to svirati za Vas.

Vrhunski kvalitet pesama, najbolje hitove koje sviraju trubači Marka Danića će Vaši gosti uživati da slušaju. Trubačka muzika će ih pokrenuti na igru, na veselje zagrejaće atmosferu i učiniće da Vaše veselje bude još veće i veselije uz najbolje pesme.

Ukoliko želite možete nam napisati spisak pesama koje želite da se sviraju na Vašem veselju, bilo da su u pitanju proslava veridbe, proslava krštenja, rođendani i punoletstva, svadbe i venčanja ili proslave godišnjice braka. U Mariboru najbolji trubački orkestar će svirati pesme po Vašoj želji na najbolji način da Vi i Vaši gosti uživate u vrhunskoj muzici najboljih trubača, orkestra Marka Danića. Pozovite nas i uverite se u kvalitet trubačke muzike za veselja.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi