TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Ljubljana prva truba Guče – okrestar Marka Danića

Govore mnogi da godine prolaze a sećanja ostaju. Najviše pamtimo one lepe trenutke, veselja, one stvari koje čoveka čine srećnim. Orkestar Marka Danića je po kvalitetu neprevaziđen u svetu trubačke muzike. Najlepšim umetničkim nastupom kakav možete zamisliti, na vašoj svečanosti, trubači za svadbe Marka Danića zadiviće sve zvanice.

Trubači za svadbe

Trubači Marka Danića – okupljanje svatova

Svako će iskreno da kaže da uz našu trubačku muziku veselju nema kraja, da orkestar svira i dan i noć i svaki domaćin samo može da vam potvrdi da je uz orkestar Trubači Ljubljana bio izuzetno zadovoljan.

Kad god poželite da pobednički orkestar Guče zasvira na veselju, znajte da smo uvek dostupni za vaš poziv.

Osvojeno prvo mesto na najpoznatijem svetskom trubačkom festivalu je velik uspeh i garancija da naš orkestar svaki nastup izvede vrhunski.

Ako ste spremni da se veselite zajedno sa prijateljima i rodbinom na slavlju uz najlepšu trubačku muziku pozovite naš orkestar. Kad želite da se najboljom pesmama i kolima okiti vaše slavlje, orkestar Marka Danića će ispuniti vaša očekivanja.

Trubači Ljubljana imaju najveći repertoar

Za svaki vaš radostan događaj u Ljubljani, orkestar Marka Danića je pravi izbor. Uz vrhunski nastup sa najboljom muzikom, svaki vaš gost će biti izuzetno zadovoljan. Uz trubački orkestar svi se vesele a kako i ne bi kad trubači Marka Danića sviraju sve najbolje pesme i kola iz velikog repertoara od preko 2.000 numera.

Trubači za venčanja

Trubači za veselje

Nema dovoljno lepih reči da se opiše ta radost i zadovoljstvo kad rodtelji žene sina, kada udaju ćerku, kad bračni par dobije prinovu, kada se krsti dete a na svim najradosnijim slavljima trubački orkestar Marka Danića nastupiće i najlepšom muzikom ulepšati ove veličanstvene radosne događaje

Dok trubački orkestar niže pesme i kola na trubi i zlatne melodije prenosi direktno do srca slavljenika i gostiju radosti i sreći nema kraja. Veseli se ceo dan i noć uz najbolji orkestar trubača Srbije.

Gosti na veselju slave uz trubači Ljubljana

Gosti na veselju očekuju odličan provod a vi im ga možete pružiti uz kvalitetan trubački sastav. Najbolji trubači kakvi se mogu samo poželeti na slavljima širom Srbije, u hHrvatskoj i Bosni, Sloveniji, Nemačkoj Austriji, Švajcarskoj, u Makedoniji i Crnoj Gori i svim državama Balkana.

Veselje na svadbi uz trubače

Trubači za veselje

Orkestar Marka Danića se odaziva pozivima najpoznatijih estradnih umetnika, zvezdama muzičke scene i nastupa kao gostujući orkestar na njihovim koncertima. Najbolji muzičari su nas prepoznali kao orkestar koji na svakom nastupu podigne atmosferu do usijanja. Način sviranja orkestra Marka Danića nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Osim na zajedničke nastupe, najpopularniji umetnici domaće estrade su nas pozivali i na svoje slavlja, znajući da smo najbolji trubači pobednici festivala u Guči. Drago nam je što nas zvezde estrade preporučuju svojim prijateljima a sigurni smi da ćete nas i Vi preporučivati čim budete uživo čuli kako trubači Ljubljanaa sviraju.

Trubači Ljubljana na televizijama

Nastupali smo na RTS u emisiji Žikina Šarenica, gostovali u rijalitiju Parovi a video si iz parova možete pogledati na našem sajtu.

Najbolja muzika i vrhunsko zadovoljstvo svih zvanica na veselju je garancija našeg uspeha.

Nastup na RTS

Na hiljade zadovoljnih slavljenjka dokaz je kvaliteta našeg orkestra. Spoj elegantnog izgleda i vrhunske trubačke muzike tajna je našeg uspeha. Samo jedan poziv je dovoljan da bi na vašem slavlju nastupio orkestar uz koji se svako raduje. Veselju uz trubače nema kraja jer orkestar Marka Danića svira najbolje pesme i najbolja kola.

Liste pesama za trubače

Pozovite trubače Ljubljana na slavlje a mi ćemo vam pomoći da naprvite listu pesama i kola koje želite da naš orkestar svira. Dešava se da se u toku slavlja, slavljenjci ne mogu setiti svih pesama koje bi želeli da trubači sviraju. Zato smo mi tu da vam pomognemo sa napravite listu pesama sa redosledom kad koja pesma ide.

U našem repertoaru se nalaze sve pesme, koje su grupisane po vrsti muzike – domaće i strane, narodne i zabavne itd. a takođe i po vrsti slavlja.

Pozovite trubači Ljubljana

Gde god da slavite budite sigurni da će vama najvažniji dan biti najlepši uz zvuke trubačkih hitova narodne i zabavne muzike. Pozovite nas putem telefona, Vibera ili Whatsapp-a a mi ćemo vaš događaj učiniti veličanstvenim.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi