TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Guče na decembarskom veselju

Veseli Decembar u Sloveniji je praznik koji se smatra uvodom u novogodišnje veselje. Tokom veselog decembra održavaju se svečani događaji za sve generacije. Bilo da su u pitanju proslave firmi, manifestacije u školama i fakultetima, privatna veselja kao i druga slavlja, vrhunac svih ovih događaja jeste doček Nove Godine na otvorenom.

U Sloveniji svi vole slavlje, vole veselje i dobro raspoloženje a decembar je upravo mesec u kojem se dešava najveći broj svetkovina.

Trubači Guče

Trubači pobednici Guče

Trubači Slovenije uvek su tu za vas da vrhunskim izborom pesama i kola sviraju sve ono što vi volite da slušate. Kada pozovete orkestar Marka Danića koji je proslavljeni pobednik festivala u Guči, najbolji trubači sa Balkana možete biti sigurni da će se o vašem veselju pričati a da će svi koji su prisutni uživati u kvalitetnom slavlju i odličnoj zabavi.

Svrha svakog veselja jeste odličan provod a trubači Slovenije garantuju vrhunsko veselje. Naš orkestar pozivaju i estradni umetnici na svoja veselja kao i nastupe. Zato možete biti sigurni da ćete pozivom našeg orkestra bilo da pravite porodično ili poslovno veselje napraviti odličan izbor.

Majstori trube koji se pozivaju na televizije, manifestacije kao i koncerte estradnih umetnika vama su na raspolaganju da tokom veselog decembra nastupe upravo u onom trenutku u kome to vama odgovara.

Kvalitetnim izvođenjem pesama i kola svi na vašem slavlju će biti oduševljeni i uživaće u najboljem raspoloženju. Kada želite najbolje trubače možete biti sigurni da će orkestar koji iza sebe ima više od 20 godina iskustva biti odličan izbor. Zato je poziv našeg orkestra bilo putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a ono što treba da uradite da bi ste se najbolje veselili.

Nama je zadovoljstvo da prostor na vašem slavlju ispunimo vrhunskim zvucima trube.

Za razliku od mnogih, naš orkestar je poznat po mnogobrojnim nastupima u celoj regiji. Zovu nas na televizije, na koncerte. Uvek smo tu da se odazovemo vašem pozivu i napravimo odličan provod i vrhunsko raspoloženje.

Pozovite nas da zajedno pronađemo najbolji izbor pesama koje će svi sa uživanjem slušati i u najboljem raspoloženju slaviti. Potreban je samo jedan poziv organizacija vaše proslave će biti uspešna jer naš orkestar nastupa u pravu trenutku.

Javite nam se i uživajte u vrhunskom raspoloženju uz orkestar prostavljenih trubača Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi