TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Brežice najbolji orkestar za svako slavlje

Trubači su nezaobilazni deo svakog slavlja i deo tradicije svih evropskih naroda. U celoj Evropi najvažniji događaji oduvek su se najavljivali zvucima trube.

Trubači su uvek bili muzičari koji će da najave ustolicenje vladara, početak velikih svetkovina, takmičenja, da najave pobede da svima najave važan događaj.

Trubači Slovenija 071240284

Trubači Brežice vama na raspolaganju

Trubači Brežice uvek su vama dostupni da u Sloveniji na vašem slavlju zasviraju najlepšu muziku, da se uz lepotu veselja čuju najbolje pesme, domaće i strane, narodne i zabavne, da se uživa i da se veseli i da se u najboljem raspoloženju proslavi važan događaj.

Osim nastupa na privatnim slavljima orkestar Marka Danića u Brežice dolazi da nastupi na proslavama i svetkovinama.

Uvek smo tu da se uz nas veselite, da slavite, da se predivni zvuci trube šire celim prostorom.

Neka svi znaju da ste vi organizovali događaj na kome su nastupili prvaci Guče, orkestar koji je osvojio pobede više godina zaredom.

Nas uvek rado pozivate da nastupimo na vašim slavljima, a mnogi nas zovu da već drugi ili treći put na njihovim veseljima za sviramo sve one najlepše pesme i kola koja se sa zadovoljstvom slušaju.

Kada orkestar trubači Brežice dođe u Sloveniju, svi će znati da će biti odlično veselje jer smo uvek pozvani da dočekamo kumove, da dočekamo goste, da pratimo svatove, da najavimo najvažnije delove svadbenog slavlja.

Najveći repertoar trubačke muzike

Za vas pripremili smo liste pesama kako bi smo olakšali izbor, kako bi ste pronašli upravo one pesme koje najviše volite da slušate i uz koje ste sigurni da će gosti uživati da se vesele.

Naš repertoar obuhvata preko 2.000 numera i nama je čast da na vašem slavlju zasviramo one najlepše, one najbolje koje će podići atmosferu na vašem veselju.

Trubači Brežice nastupaju odeveni u svečana odela ili odela po vašem izboru kako bi na vašem slavlju sve bilo svečano, onako kako ste vi predvideli.

Orkestar sa tradicijom dužom od 20 godina nastupiće na vašem veselju upravo u trenutku u kome ste vi predvideli jer mi smo orkestar koji uvek ispoštuje svaki dogovor.

Garantujemo odličnu svirku i sjajan provod jer smo uvek tu da ulepšamo vaše veselje i da kvalitet i užitak svih zvanica budu garantovani.

Trubači Brežice dolaze na vaše slavlje a sve što je potrebno jeste da nam se javite i da nam kažete lokaciju kao i datum veselja a naš orkestar će u tačno dogovoreno vreme biti na vašem slavlju.

Pozovite nas ili nam pošaljite poruku putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a trubači Marka Danića će u tačno dogovorenom trenutku zasvirati na vašoj proslavi.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi