TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Proslavite svako veselje uz Trubači Ljubljana

Kad se slavi i veseli, kada se proslavlja važan događaj, kad želite da se svi skupa radujete orkestar trubači Ljubljana je spreman da učini sve kako bi ste priredili nezaboravno slavlje. Nas uvek svi rado pozivaju jer je poznato da smo muzičari koji volimo svoj posao, pesmu i igru, orkestar koji trubu svira sa najvećim zadovoljstvom.

Trubači Guče

Sviramo svu vrstu muzike

Za vas smo pripremili najbolje pesme i hitove u repertoaru koji obuhvata preko 2.000 pesama i kola. Pogledajte spisak, izaberite pesme koje najviše volite, kola uz koja će se vaši gosti najviše veseliti a naš orkestar će svaku pesmu i svako kolo odsvirati vrhunski. Predložite pesme, dajte nam sugestiju, kažite koju pesmu želite i volite a mi ćemo vam ispuniti svaku želju a o vašem slavlju kao najlepšem će pričati ceo grad.

Kad god poželite da imate najlepšu muziku za vaše veselje, trubači su uvek tu.

Vrhunski umetnici Trubači Ljubljana

Uz naš nastup imaćete najlepše veselje u gradu jer je svaki član našeg orkestra umetnik na svom instrumentu. Iz godine u godinu sviramo po preporukama, nastupamo kod istih domaćina, kod njihove familije i prijatelja. Krug se širi jer svi žele da na njihovom slavlju nastupa orkestar najboljih trubača Ljubljana. Gosti vole da osete najbolji zvuk naših truba, vesele se uz najbolje pesme i hitove uživo.

Trubači za venčanja

Trubači za venčanja

Ako želite da vaš važan događaj bude centralna tema, da vaši prijatelji na društvenim mrežama uživaju dok se dele fotografije i video snimci sa vašeg slavlja, ako želite da vam svi posle čestitaju na sjajnom veselju pozovite najbolje trubače Ljubljana. Naš orkestar koji je za vas uvek dostupan pozovite na jedan od brojeva telefona koji vidite ili pošaljite poruku na Viber ili Whatsapp.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi