TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najveseliji hitovi na svadbi uz trubači Ljubljana

Trubači Ljubljana su tu za sve vaše proslave i veselja za slavlja, radosne i vesele događaje.

U Ljubljani nastupamo na svakom slavlju, na svakom veselju. Uveliko smo poznati kao orkestar koji uvek ispoštuje svako obećanje što se može potvrditi po pozivima mnogobrojnih domaćina iz Ljubljane i gostovanjima našeg orkestra kako u Ljubljani tako i u celoj Sloveniji.

Trubački orkestar

Svi vole majstore trube koji su poznati i koji nastupaju na festivalima, takmičenjima koji osvajaju nagrade. Orkestar Marka Danića dokazuje svoj kvalitet na mnogobrojnim nastupima sa poznatim estradnim umetnicima, pobedama na festivalima, gostovanjima u popularnim TV emisijama.

Zato nas mnogi na svadbe u Ljubljani kao i u celoj Sloveniji rado pozivaju da sviramo na veseljima na njihovim najvažnijim i najlepšim trenucima.

Osetite atmosferu uz trubače Guče

Trubači pobednici iz Dragačeva tu su kod vas da vam prenesu atmosferu koja vlada u Guči, da se veselite i da uživate u najboljim zvucima trube uz​ orkestar koji rado pozivaju i estradni umetnici na svoja slavlja. Proslavite svoje najbolje i nezaboravne trenutke uz majstore trube pobednike festivala u Guči.

Nastupali smo i sa zvezdama estrade na koncertima jer svi znaju da će pozivom našeg orkestra publici prirediti vrhunsku zabavu.

Repertoar trubači Ljubljana

Orkestar Marka Danića ima veoma velik repertoar pesama a tu se ubrajaju izvorna muzika, izvorna kola, stare pesme, starogradska muzika, hitovi, domaća zabavna muzika i folk muzika.

Takođe u našem repertoaru možete očekivati i strane pesme popularne muziku, filmsku muziku kao i jazz muziku.

Liste pesama za veselje

Uz naše liste pesama koje su prilagođene vašem slavlju uvek možete imati odličan predlog za sviranje na vašem veselju kao i mogućnost da pronađete pesme po vašim željama i da samostalno sastavite listu pesama sa redosledom kojim želite da se pesme sviraju na vašem slavlju.

Trubači Ljubljana dočekuju goste i prate svatove

Budite domaćin o kome se priča, kada trubači prate svatove, dočekuju goste, najavljuju iznošenje torte. Uz naš orkestar imaćete vrhunski provod i garantovano slavlje o kome će svi pričati. Javite nam se jer ćete imati uvek garantovan provod uz vrhunske trubače pobednike Guče.

Mlada izlazi iz kuće

Trubači Marka Danića – okupljanje svatova

Nas znaju svi sa mnogobrojnih televizija, popularnih emisija, gostovanja sa zvezdama estrade.

Cena trubači Ljubljana

Mi smo povoljni orkestar koji će uvek izaći vama​ u susret da sa najboljom muzikom upotpunimo svako vaše slavlje. Javite nam se a mi ćemo u dogovorenom​ trenutku doći i vi ćete imati najbolje trubače na svom veselju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi