TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji trubači dolaze u Sloveniju na vašu proslavu

Svi se raduju dolasku decembra, meseca slavlja i odličnog raspoloženja. U Sloveniji, trubači za veselje raspolaganju su vama uvek kad organizujete slavlja, bilo privatna, poslovna, gradske manifestacije ili proslave nekim drugim povodom.

Trubači za veselja u parovima

Naš orkestar dolazi u Sloveniju da podigne slavljeničku atmosferu.

Svi vi koji uživate u zvuku najboljih trubača odlično znate da bez pravih trubača nema ni pravog veselja a orkestar Marka Danića već je više od dve decenije sinonim odličnog veselja.

Pozivaju nas na televizije jer gledaoci uživaju kada trubači, koji su višestruki pobednici Guče nastupe i sviraju sve one pesme i kola koja najviše volimo.

Naš orkestar se poziva i preporučuje prijateljima jer smo svoj kvalitet potvrdili bezbroj puta i svako će vam ponoviti da su trubači Slovenija svim gostima na slavljima, prisutnima na koncertima i manifestacijama pričinili odlično raspoloženje.

Nagrade i priznanja

Da je orkestar Marka Danića najbolji za svaku vrstu veselja potvrđuju, nagrade i priznanja i pozivi u sve države regije.

Nastupamo i u državama zapadne Evrope, gostujemo i na Kipru, Italiji, Austriji, Švajcarskoj, Nemačkoj. Možete nas često videti kako nastupamo na slavljima, svadbama, proslavama svakim povodom i biti sigurni da će svako veselje na kome nastupi orkestar Marka Danića biti događaj za pamćenje.

Naš orkestar obiluje velikim izborom pesama i kola u koja se ubrajaju narodna, zabavna muzika, klasična muzika, kola, valceri.

Sve pesme sviramo najbolje i najlepše što se možete veoma lako uveriti kada pogledate naše snimke na društvenim mrežama.

Svako veselje, svaka proslava na kojoj smo bili postala je popularna na Youtube-u i ostalim mrežama jer su zvanice, kao i publika veoma rado delili video-snimke na svojim profilima.

Za vas smo pripremili liste pesama koje ćete veoma lako pronaći na našem sajtu sa ciljem da vam pomognemo da pronađete one pesme koje najviše volite.

Kao nezaobilazan deo svadbi i veselja u Sloveniji nije tajna da su trubači uvek redovno pozivani jer se uz trubače gosti najbolje zabavljaju.

Trubači Slovenija dolaze tačno na vreme

Orkestar Marka Danića dolazi u tačno dogovoreno vreme i nastupa upravo onako kako ste vi predvideli. Dok uživate u zvucima trube našeg orkestra, bićete veoma zadovoljni što ste napravili odličan izbor da je pozivom trubači Slovenija vaš događaj postao najbolji.

Možemo doći odeveni u svečanu uniformu ili posebnu uniformu kakva odgovara vašem događaju.

Proslavite radosne trenutke uz vrhunske zvuke prvaka trube, orkestar Marka Danića.

Javite nam se putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i uživajte u slavlju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi