TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Nagrade za najbolje trubače Slovenija

Bilo gde i bilo kada, u bilo koje doba godine orkestar vrhunskih trubača svira za vas sve najbolje pesme i hitove uz koje se svi raduju. Veselju nema kraja uz orkestar najboljih trubača Slovenija, koji vama i vašim gostima ulepšava trenutke slavlja.

Bilo da želite da se dobro provedete ili da obeležite vaš važan događaj, najbolja muzika i najbolji trubači Slovenija su tu samo zbog vas.

Trubači ispred opštine

Trubači za venčanja

Naš orkestar sastavljen od 10 najboljih trubača svira pesme za vaše važne datume, obeležavanja godišnjice, proslave, lična i porodična slavlja, Novu Godinu, žurke i sve ostale provode. Doživite istinsko veselje uz trubači Slovenija, najbolji orkestar pobednik festivala u Guči. Više od dve decenije negujemo ljubav prema pesmi i igri sa željom da zajedno sa vama proslavimo vaše najlepše datume. Iz godine u samo se povećava broj onih koji su zadovoljni našim nastupima a zato nas svi redovno pozivaju na slavlja.

Orkestar trubači Slovenija je u svoje vitrine okačio mnogobrojne medalje. Priznanja koje smo osvajali iz godine u godinu su garancija da pred sobom imate profesionalni orkestar koji će obezbediti najbolju zabavu za sve zvanice.

Trubači vesele goste

Nagrade za najbolje pesme, najbolja kola – prva truba Marko Danić godinama zaredom osvaja titulu najboljeg trubača.

Za veselje uz vedre zvuke naših truba u Sloveniji su čuli svi i prezadovoljni su i domaćini i gosti.

Naš orkestar je poznat po izvođenju najlepših pesama. Često smo pozivani u medije, na televizijske emisije, na popularne televizije, gostovanja u najpopularnijim emisijama a gostujemo i kao prateći orkestar velikom broju popularnih pevača iz cele regije.

Budite deo najboljeg slavlja u Sloveniji

Dovoljno je samo jedan poziv da trubačiSlovenija nastupaju na vašem slavlju. Obeležite vas vaš datum, usrećite vaše goste i najmilije. Izaberite prvake Guče, orkestar o kome svi pričaju i govore. Čak i najpoznatiji estradni umetnici pozivaju nas na svoja veselja. Pogledajte samo naše nastupe i bićete sigurni da su trubači Slovenija najbolji orkestar za vaše slavlje.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi