TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za rođendane kao faktor iznenađenja

Trubači kao faktor iznenađenja

Ako nameravate da trubače pozovete kao faktor iznenađenja, dobićete pohvale od svih zvanica na rođendanskom slavlju. Možete odrediti u koje vreme tačno želite da se trubači pojave na veselju, kako da orkestar bude odeven, koja pesma da bude prva na listi, da li da ispunjavamo želje gostiju ili da sviramo samo po listi pesama koje ste odredili.

Trubači za rođendane

Rođendan je povod da se okupi porodica i prijatelji a za najbolje slavlje tu su trubači. U svakom trenutku, naš orkestar trubača možete pozvati na rođendansko slavlje. Mi smo spremni u svako doba godine da nastupom na rođendanskom slavlju podignemo atmosferu. Tražite domaću ili stranu muziku, nove ili stare hitove, narodnu ili zabavnu muziku, narodna kola, folk, džez i filmsku muziku. Uz trubače se lepše slavi a rođendan na kome nastupa orkestar Marka Danića biće događaj o kome će se pričati.

Trubači za rođendane pravi su razlog za podizanje atmosfere.

U današnje vreme, u kome je veoma popularno deljenje sadržaja na društvenim mrežama, možete zamisliti koliko će fotografija i snimaka vaši gosti objavljivati na svojim profilima na društvenim mrežama. Svi vole da dele slike sa veselja, svako želi da se slika uz trubače na veselju o kome se priča.

Rođendan je jedan od najlepših povoda za slavlje uz trubači Beograd. Vše puta nagrađivani orkestar, pobednici festivala u Guči, spremni smo da dođemo na slavlja i veselja u bilo koje doba dana. Poželite najbolje rođendansko slavlje uz trubače, pozovite naš orkestar koji će vama i gostima ulepšati svaki trenutak slavlja.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi