TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za rođendane i punoletstva

Mi smo trubački orkestar za veselja Marka Danića i najbolji trubači za rođendane. Ako ste tražili trubače za proslavu rođendana ili punoletstva, budite sigurni da će naš trubački orkestar razveseliti sve zvanice i ispuniti Vaša očekivanja.

Pozovite trubače Marka Danića i uživajte u sjajnoj muzici koju samo naš trubački orkestar može da odsvira – od domaće do strane muzike. Imamo veliki repertoar pesama pogodan za svako slavlje i svačiji ukus pa će Vaši gosti biti zadovoljni odličnom trubačkom muzikom orkestra Marka Danića koji je ujedno i pobednik festivala u Guči. Sviramo na rođendanima po svim svim gradovima u Srbiji. Jedino je potrebno da na obavestite o datumu proslave rođendana i kažete nam lokaciju – u dogovoreno vreme trubači Marka Danića se pojavljuju na tom mestu.

Ako pravite rođendan svom detetu pozovite, trubače Marka Danića – dolazimo po pozivu i ulazimo u salu u dogovorenom vremenu a to može biti kad se iznosi torta kad se ugase svetla ili kako Vama najviše odgovara.

Trubači za rođendane su kao i šlag na torti dolaze u pravom trenutku na pravo mesto, odsviraju dogovorene pesme i čine proslavu još veselijom.

Najčešće se trubači za rođendane zovu za proslavu 18 rođendana ali takođe mnogi roditelji zovu trubače i za proslavu rođendana dece, najčešće posle 7. razreda osnovne škole i starije jer tad su deca već starija i više slave rođendane po restoranima i klubovima sa svojim društvom.

Za nas je veoma bitno da znamo unapred koje pesme Vaše dete i u drugari vole kako bi trubači odsvirali upravo ono što oni žele. Trubači za rođendane mogu biti poklon od rođaka, kumova…

Možete svom partneru ili partnerki za rođendan naručiti trubače pogotovo ako znate da se on ili ona veseli uz trubačku muziku. Trubači iznenađenja će biti nezaboravan poklon za rođendan svom partneru.

Trubači za rođendan se pojavljuju kad je zabava već odmakla i kad se sprema iznošenje torte. To je trenutak kad je atmosfera već zagrejana a trubači dovode veselje do usijanja!
Zato pozovite najbolji trubački orkestar Marka Danića a mi ćemo učiniti sve da na proslavi rođendana bude što više dobrog raspoloženja.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi