TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Provedite se najbolje uz trubački orkestar Marka Danića

Svi kažu kada ih pitate kako su se proveli, pa bilo je dobro. I ubrzo nakon par dana niko se i ne seća takve proslave. Sa nama, odgovor je svakako drugačiji.

A zašto? Marko Danić je već 20 godina među najboljim trubačima Srbije, a nekoliko godina za redom je proglašavan za najbolju trubu. Okupio je oko sebe vrsne umetnike, najbolje među trubačima i njegov orkestar je vrlo brzo postao najbolji. Svaki od 10 trubača je pobednik na svojoj trubi u raznim kategorijama, pa se ističu zlatne medalje i najviša postolja kao najbolje izvedena numera, najbolji instrumental, najbolje izvedena tradicionalna kola i mnoge druge.

Turneje i gostovanja na koncertima poznatih estradnih umetnika

Kao orkestar, kada svi kao uvek sviraju samo najbolje što znaju, taj osećaj i zvuk prodornosti truba umeli su da nagrade i mnogobrojni posetioci na velikim saborima i festivalima. Pa smo tako mnogo puta osvajali upravo nagrade kao orkestar truba koji ispred sebe dok nastupa ima najmnogobrojniju publiku.

To je samo mali deo naših uspeha koji nižemo gotovo sa svakim pojavljivanjem. Osim redovnih nastupa na takmičenjima, naš dar i ljubav prema trubi i pesmi prepoznali su i mnogobrojni mediji sa nacionalnom frekvencijom. Pa smo opet i opet dolazili u najgledanije muzičke emisije, gostovali u rijaliti programima. Pratili smo po turnejama velika imena domaće i estrade po regionu.

Sa nama nema pesme koju ne možete čuti, uvek smo tu da najbolje izvedemo vašu omiljenu pesmu. Tokom svih ovih godina, iskustva su prevelika, ne postoji slavlje koje nismo posetili, pozivani, i opet se vraćali po nagovoru svih gostiju i domaćina i slavljenika.

Najbolje slavlje uz trubače

Zato rado ćemo i na vašem slavlju, kao pred publikom na svim onim festivalima gde smo pobeđivali, izvoditi najbolje pesm, samo za vas, vaše najmilije, porodicu i goste. Ne trošite vreme uzalu, zaslužujete samo najbolje. A orkestar koga ne treba posebno predstavljati smo mi i najbolja truba Srbije Marko Danić.

Za vas smo postavili više brojeva telefona kako bi vam olakšali i čuli se sa vama, da što pre rezervišemo upravo vaš dan, taj datum koji će svi da pamte, i vas, još mnogo godina. Zato što to mogu zajedno sa vama najbolji trubači Srbije i Marko Danić.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi