TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Proslavite jubilearni rođendan uz trubače Marka Danića

Rođendan svi vole da slave, bilo da su stariji, bilo do su mlađi svako slavi rođendan. Svake godine se pravi rođendanska proslava, bilo u krugu porodice, bilo uz prijatelje i rodbinu. Najznačajniji rođendan je punoletstvo. Oni malo stariji često prave proslave za jubilearne rođendane. Da bi proslava bila svečanija i da bi se zapamtila dugo godina, na proslavu se pozivaju trubači.

Iznošenje torte pred goste uz najveće trubačke hitove

Slaviti jubilearni rođendan, dan je kad se okupi rodbina i prijatelji, važan je momenat. Neko voli da rođendan slavi u kafani ili restoranu a trubači najavljuju iznošenje torte pred goste.

Naš trubački orkestar veoma dobro svira sve vrste muzike, od narodne do zabavne, od strane do folk muzike. Sviramo i džez muziku i valcere a vaše je samo da nam se javite, pozovete nas ili pošaljete poruku na Viber ili Whatsapp i kažete kada i gde se proslavlja rođendan. Možete nam u poruci poslati pesme koje želite da sviramo i koje volite da čujete.

Kad su deca i unuci na okupu

Proslava jubilarnog rođendana uz trubače je događaj koji se pamti a što god je rođendan veći to je slavlje lepše. Nema lepšeg slavlja i uživanja od proslave rođendana uz trubače na kome prisustvuju deca, unuci a čak i praunuci slavljenika. Ne propustite da važan jubilearni rođendan bude svečano obeležen uz trubačku muziku najboljih trubača Srbije, orkestra Marka Danića.

Pozovite najbolje trubače

Pozovite nas putem Viber-a i zatražite naše snimke sa proslava, svadbi da vidite kako mi to sviramo, da čujete našu muziku i da osetite snagu našeg trubačkog orkestra uživo na veselju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi