TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Ponovo u Beogradu – trubači sviraju najveće hitove

Svakog dana trubači Marka Danića sviraju u drugom gradu, u drugom mestu gde se pravi svečanost jer smo mi veoma popularni trubački orkestar. Organizuje se svadba, veselje, venčavaju se mladi, prave se veridbe i mnoge druge prilike za proslavu. Najviše poziva za naš trubački orkestar razume se dolazi iz Beograda a kako je Beograd najveći grad i u njemu živi i radi veći broj ljudi nego u bilo kom drugom gradu u Srbiji, to se trubači najviše pozivaju upravo da u beogradskim restoranima gostima upriliče nezaboravan provod.

Trubači za veselja u sviraju pred mladom venčanju

Naš trubački orkestar je veoma iskusan i za 20 godina stekli smo veliku popularnost. Trubači Marka Danića obišli su sve gradove u Srbiji kao i Nemačku, Austriju, Švajcarsku i države bivše Jugoslavije. Naš reprezentativan trubački orkestar okuplja najveće profesionalce trube i vrsne muzičare koji svojim znanjem i talentom sviranja trube ostavljaju neviđeno raspoloženje na svim svečanostima na kojima naš orkestar svira.

Trubači Marka Danića će na vašem veselju u Beogradu odsvirati najlepše pesme koje vi poželite ali i pesme koje požele vaši gosti. Sviramo svu vrstu muzike od narodne do zabavne, od valcera od džez muzike. Osvojili smo prvo mesto na saboru trubača u Guči, svirali smo u Parovima, na Happy televiziji, u Žikinoj šarenici na RTS a takođe smo i redovni gosti poznatih estradnih umetnika.

Nema svadbe bez trubača

Trubački orkestar Marka Danića je uvek svugde rado viđen pa smo tako redovni orkestar na mnogim svadbama u Srbiji i inostranstvu. Naš orkestar za venčanja odlikuje veliko znanje i iskustvo kao i odlično poznavanje običaja raznih krajeva Srbije. Zato mi sviramo najbolje i gosti nas najviše vole. Ime našeg orkestra je garancija za dobar provod.

Trubači u svečanoj sali

Trubači za rođendane

Beograd je uvek u znaku proslava a proslave rođendana, proslave punoletstva su uvek u znaku veselja uz trubačku muziku. Svi na rođendan vole da se vesele i oko orekestra trubča se okupi veliki broj ljudi, svi igraju i vesele se uz najbolje pesme i najlepša kola.

Pozovite nas putem telefona ili Viber/WhatsApp aplikacije!

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi