TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Kako napraviti dobru žurku

Kako napraviti dobar provod, dobru žurku, kako da me zapamte, kako da mi u sećanju uvek ostanu lepi trenuci, i meni i svim mojim gostima? Ovakva pitanja nam se uvek provlače kroz glavu kada se bliži dan proslave. Sada imate mogućnost da pozitivno odgovorite na svako ovo pitanje i ne samo dobro, nego najbolje da se provedete. I vi i svi vaši gosti.

Najbolji trubaču Srbije i Marko Danić učiniće da se ne zamarate takvim pitanjima, nego kao dobar deo Srbije koji su već uživali sa nama, budete i vi prezadovoljni svojim slavljem ma koji povod bio.

A to je zato što mi sviramo sve pesme, najbolje pesme, od narodne i zabavne, stare i moderne muzike, instrumentala pa i stranih hitova. A zato je još i jer su tako rekli i na festivalima trubača gde smo pobeđivali svih ovih godina i pojedinačno i kao sastav. Mnogi su razlog da nas pozovu videli u priznanjima da kada mi nastupamo, najviše publike se okuplja, najpoznatije muzičke zvezde naše estrade i regiona su opet zvali nas da ih pratimo na turnejama.

Žurka uz trubače

Mnogo je razloga da najbolji trubači budu i sa vama na vašoj proslavi, od rođenja deteta, slavlja rođendana, krštenja i veridbi, venčanja i svih drugih proslava. Možda samo želite kao mnogi prezadovoljni slavljenici da se najbolje proveselite i napravite žurku do jutra ili iznenadite drage osobe? Uvek smo tu za vas.
Nije potrebno mnogo truda da nas kontaktirate i proverite zašto smo najbolji. Samo jedan poziv i lako ćete se uveriti da sa nama ne mostoji odgovor ne, i da je vaš dan slavlja zaokružen kao dan koji ćete i vi, vaša porodica, svi prijatelji i gosti, pamtiti duže nego bilo koju fotografiju, i opet kao mnogi do sada, poželećete na godišnjicu da opet sledeće godine zajedno slavimo pobede.

Pravi domaćini ostaju upamćeni po nezaboravnom provodu

Budite pravi domaćini, ostanite upamćeni kao najbolji slavljenik, neka vas pozovu svaki put kada začuju trube, jer kod vas su svi doživeli najbolje momente i noć za pamćenje, a to je zato što su pored vas bili najbolji trubači Srbije i Marko Danić.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi