TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Vreme proslava je vreme kad se zovu trubači

Bliže se proslave i došlo je vreme da na slavljima nastupaju najbolji trubači koje ste imali prilike da čujete. Bilo prilikom nastupa na televiziji, na takmičenjima ili na svadbi, orkestar najboljih trubača Srbije, pod vođstvom Marka Danića, je trubački orkestar bez premca. Uz najbolje pesme u izvođenju trubača, svako veselje koje planirate da napravite biće događaj o kome se priča dugi niz godina. Orkestar Marka Danića je spreman da na vašem veselju ulepša svaki trenutak, da prenese Vama i Vašim gostima sreću i zadovoljstvo uz pesme koje najviše volite da slušate.

Naš repertoar trubačke muzike obuhvata pesme od onih iz starih vremena, izvorne pesme, do najnovijih i najpopularniji hitova domaće estrade. Starogradska muzika kao i domaća i strana muzika se nalaze na repertoaru našeg orkestra trubača svoji ima repertoar od preko 2.000 pesama i kola. Naš repertoar pesama i kola se non-stop povećava pri tom dodajući novu muziku i najlepše pesme koji se pojavljuju iz meseca u mesec. Hitovi domaći i strani, novi i stari, narodna i zabavna muzika – sva muzika koja veseli naš narod se nalazi u repertoaru trubači Marka Danića, orkestra najboljih trubača u Srbiji.

Trubači za veselja na moru

Mi smo orkestar trubača koji je poznat ne samo u našoj državi već i u inostranstvu jer nema države u Evropi takoreći u kojoj orkestar Marka Danića nije nastupao bilo na takmičenjima trubača, smotrama, kulturnim događajima, orkestar koji je nastupao na televiziji u „Žikinoj šarenici“, u rijalitiju „Parovi“… Veselja povodom rođenja dece, krštenja, venčanja i veridbi, pravljenje punoletstva ili proslave godišnjice braka su najčešći razlog da nas ljudi pozovu. Mnogi nas pozivaju i na privatne proslave, veselja prilikom okupljanja prijatelja, rodbine ili kolega, na proslave prilokom otvaranja ili godišnjice firmi i mnogim drugim događajima. Uvek je slavlje lepše kada se pojave trubači Marka Danića koji su iznad svega vrsni muzičari koji sviraju trubu još od najranijih godina detinjstva. Nastupi na svadbama, proslavama, veseljima. srećnim i radosnim događajima učinili su od nas iskusan orkestar koji zajedno postoji već više od 20 godina.

Više od 20 godina činimo ljude srećnim i veselim i to nam je najvažnije da svako slavlje na kome nastupamo protekne u raspoloženju uz najlepše zvuke domaće narodne i zabavne muzike i hitova sa estrade. Orkestar Marka Danića je zato bio i ostao pravi izbor koji se poziva da na svakoj vrsti veselja ulepša vaše trenutke i vama i vašim gostima, vašim rođacima i prijateljima, najmilijima upotpunimo trenutke sreće i radosti najlepšom trubačkom muzikom.

Pozovite orkestar Marka Danića

Orkestar Marka Danića u svakom trenutku možete dobiti bilo putem telefona pozivom, SMS porukom, putem viber-a ili whatsapp-a a naš orkestar će uvek biti raspoložen da veselje dođe u dogovorenom trenutku. Od nas možete da očekujete maksimalno ispoštovane rokove i svaki dogovor. Uz naš iskusan trubački orkestar Vaši gosti i Vi ćete biti izuzetno zadovoljni na najlepšoj i najveselijoj proslavi. Zato pozovite i uživajte uz vrhunsku muziku Trubačkog Orkestra Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi