TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Uvek ima povoda za slavlje uz trubače

Nijedna muzika nije tako pogodna za veselja kao što je trubačka i ni jedan orkestar nije tako dobar kao što su to trubači Marka Danića.

Trubački orkestar

Orkestar koji postoji više od dve decenije spreman je da vama i vašim prijateljima, rođacima, svim gostima priredi odlično slavlje uz pesme po vašoj želji i najbolju muziku.

Bilo da volite da unapred napravite spisak pesama za slavlje ili da na licu mesta naručujete pesme po želji od našeg orkestra, mi smo uvek za spremni da vam izađemo u susret i sviramo sve što vi poželite. Naš orkestar raspolaže najvećim repertoarem trubačke muzike u kom se nalazi preko 2.000 pesama i kola iz svih muzičkih žanrova, od domaće do poznate strane muzike, od narodne muzike do zabavne, od izvorne do najnovije moderne muzike i najvećih hitov svih vremena. Trubači Marka Danića su orkestar koji svira vrhunsku muziku sa potpunim žarom, srčano, da će gosti na vašem slavlju već uz prve zvuke trube biti zadovoljni kvalitetom i načinom sviranja.

Sviramo sve pesme po Vašim željama

Na vaš poziv dolazimo da sviramo na veseljima, svadbama, krštenjima dece i svim ostalim veselim događajima. Najbolji trubači su spremni za vaše trenutke slavlja ukrase najboljom trubačkom muzikom, da najave sve bitne momente na proslavi. Uz nas se svi gosti raduju i uživaju u kvalitetu trubačke muzike. Trubači za veselja odlično znaju svaku pesmu koju vi i vaši gosti poželite na slavlju. Orkestar Marka Danića je zato pravi izbor za svako vaše slavlje.

Prva truba Srbije

Trubači Guče

Marko Danić, trubač vrhunskog kvaliteta je okupio najbolje članove sa kojima nastupa na svim proslavama širom Srbije i okruženja. Ako je želite najbolje, pozovite orkestar Marka Danića na vaše veselje. Dolazimo na vaš poziv da vama i vašim gostima priredimo sjajno veselje, da najavimo iznošenje torte pred goste, da dočekamo kumove, rodbinu i prijatelje, da budemo pratnja svatovima.

Za vas smo uvek dostupni kad god u toku dana slavlja poželite, trubači će svirati najbolje pesme i podići raspoloženje među zvanicama. Uz najbolji trubački orkestar vaše slavlje će biti vrhunsko a gosti će se veseliti uz najbolje pesme i kola. Pozovite nas da uživate u trubačkoj muzici proslavljenog orkestra Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi