TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Ulepšajte trenutke slavlja – Pozovite najbolje trubače u Srbiji

Najbolji trubački orkestar koji svira sve vrste pesama po vašem izboru je spreman da dođe na vaše veselje, proslavu punoletstva ili neki drugi srećan događaji koji će vama i vašim najmilijima ulepšati trenutke veselja.

Trubači za veselja na moru

Učinićemo sve da budete veseli, zadovoljni i srećni uz najbolju trubačku muziku i najbolje trubače. Uz zvuke trube i najvećih hitova, svaka proslava postaje događaj koji ostaje u srcima svih gostiju, rodbine i prijatelja jer uz najveće trubače i najbolju trubačku muziku sve se lepše slavi.

Da značajni događaji ostaju upamćeni dugi niz godina, naš trubački orkestar je spreman da najlepše odsvira svaku vrstu pesme po vašem izboru. Mi smo vama na usluzi kao orkestar koji možete pozvati u bilo kom trenutku da vama i vašim prijateljima učinimo trenutke zadovoljstva.

Sve pesme su na našem repertoaru

Sviramo sve vrste pesama od zabavnih do stranih, od narodnih pesama do džez muzike, od folk muzike ili estradne kako god želite da nazovete svaki žanr, svaku pesmu i kolo naši trubači odlično sviraju.Za vas i za vaše prijatelje je pravo zadovoljstvo kada nas slušate i kada se uz nas veselite. Pozovite naše trubače u bilo kom trenutku putem telefona ili Viber-a kao i Whatsapp-a a mi ćemo vam se odmah javiti i sa vama se dogovoriti o najboljem vremenu za dolazak na proslavu.

Naš orkestar dolazi u svaki grad u Srbiji ali i u zemljama u okruženju pa nas uvek možete pozvati bilo gde da živite u bilo kom gradu i bilo kojoj državi na teritoriji Evrope. Trubači našeg orkestra su za vas pripremili najbolju muziku dok naš repertoar ima oko 2.000 pesama i kola a on se svakog dana uvećava jer mi uvek pratimo nove hitove i uvek smo u toku sa svim novostima iz sveta muzike.

Naš su kvalitet i profesionalizam prepoznali i mnogi poznati estradni umetnici koji su nas pozvali da na njihovim koncertima nastupamo kao gostujući orekstar jer svi pevači vole da budu na bini sa trubačima koji kao pojava pričinjavaju pravo zadovoljstvo celoj publici. Trubači su znak da će biti dobrog provoda a kako i ne bi kad su vrhunskim izvođenjem pesama trubači našeg orekstra osvojili mnoge nagrade i priznanja.

Trubači Marka Danića

Mi sviramo inajbolje svaku vrstu muzike pa vam predlažemo da nas pozovete jer ćete tako najbolje uvideti da trubači Marka Danića mogu da ulepšaju svaki trenutak na vašem veselju i na vašoj proslavi.

Uživajte uz najbolju muziku i najbolje trubače našeg orkestra a sve što treba je da nas pozovete i zajedno sa vašim gostima uz trubače proslavite vaš srećni događaj.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi