TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubačka muzika za sve prilike

Svaki trenutak proveden u dobrom raspoloženju ostaje u najlepšem sećanju dugo godina nakon slavlja.

Trubači na svečanom otvaranju "s. Oliver" u Subotici

Foto: Dejan Malagurski / subotica.com

Uz vrhunsku muziku koju sviraju proslavljeni trubači majstori trubačke muzike i pobednici mnogobrojnih festivala od kojih je svima nama najpoznatiji festival u Guči učiniće sve da vaše slavlje bude događaj o kome se priča dugi niz godina.

Majstori na svom instrumentu trubači Marka Danića koriste svo svoje slobodno vreme da bi uvežbali sve pesme i kola koja se sviraju i naručuju na slavljima i veseljima, sve nove hitove koji se gotovo mesečno pojave i vama i vašim gostima svirali muziku koju svi žele da čuju.

Bilo da pravite punoletstvo ili proslavljate većanje, veridbu, veselje povodom godišnjice braka, nezaobilazni deo svakog slavlja su trubači.

Trubači se čuju na svadbama, proslavama punoletstva, slavama i krštenjima, sastancima, poslovnim proslavama i mnogim drugim trenucima. Mnogobrojni su razlozi kada se pozivaju trubači a dokaz kvaliteta našeg orkestra jesu na hiljade nastupa na proslavama i veseljima.

U našim životima postoje trenuci koje želimo da proslavimo sa prijateljima i sa familijom, postoje datumi koji želimo da ostanu za pamćenje dugi niz godina. Uz vrhunske muzičare trubače orkestra Marka Danića vaši će gosti uživati uz muziku koju požele.

Na vaše veselje trubači odeveni u uniformu po vašoj želji

Trubači na snimanju

Naš orkestar se uvek trudi da izađe u susret vašim željama i na slavlju nastupi upravo onako kako vi smatrate da je najprikladnije. To vam daje mogućnost da naš orkestar nastupi u narodnoj nošnji ili u svečanim odelima u zavisnosti od tematike vašeg slavlja.

Kad želite najbolje vrhunske trubače na vašoj proslavi pozovite orkestar Marka Danića i budite sigurni da ćemo vrhunskom trubačkom muzikom napraviti slavlje o kome će se pričati dugi niz godina.

Mi smo dostupni za vas svakog dana, tokom cele godine a sve što treba jeste da nas pozovete, da pošaljite poruku na Viber ili WhatsApp ili pošaljete sms poruku kad god vam odgovara i mi ćemo odmah odgovoriti.

Ako poziv upućujete sa drugog telefona, samo skenirajte QR kod za Viber poziv ili Whatsapp na dnu našeg sajta i vaš telefon će automatski učitati naš broj telefona.

Javite nam se i uživajte u svim trenucima slavlja uz vrhunske trubače Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi