TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za veselja sviraju najlepšu muziku

Trubači koji sviraju najlepše pesme i čine svako veselje događajima o kojima se priča upravo znaju koliko vi volite dobru trubačku muziku i svaki trenutak uz trubače vama i vašim gostima na veselju pričinjava vrhunsko zadovoljstvo.

Trubači sviraju pred mladom i mladoženjom

Uz najbolje trubače i najlepšu trubački muziku vi i vaši gosti, sigurni smo, ćete se najbolje veseliti. Trenuci slavlja uvek su bili trenuci kada se naručuju najlepše pesme a najlepše pesme upravo znaju da sviraju majstori trube. Naš orkestar, koji na vašim događajima, bilo da je u pitanju veselje povodom rođendana, proslava veridbe, venčanje, godišnjica braka ili neko privatno veselje kao diplomiranje, sviraće najlepše pesme po vašoj želji.

Uživanje uz trubače je uvek bilo nešto što je najlepše i mnogi gosti prepričavaju koliko je lepo kada se veseli uz trubačku muzika. Svaki trenutak veselja uz najbolje trubače pričinjava pravo zadovoljstvo. Najlepša trubačka muzika jeste upravo ona izvorna muzika ali takođe i mnoge moderne pesme koje se sviraju i naručuju na svakom veselju su izvor neizmernog zadovoljstva i radosti svih zvanica.

Naša trubačka muzika je sigurni smo najbolja jer smo mi orkestar koji je više puta nagrađivan i koji može sa sigurnošću da kaže da je pobednik festivala u Guči. Naš orkestar svira sa mnogim poznatim ličnostima, estradnim umetnicima na njihovim koncertima.

Svadbena torta

Vama smo na raspolaganju da nas pozovete da na vašem veselju, vašem slavlju sviramo u celini ili u određenim terminima u pauzama između glavnog benda i na taj način podignemo atmosferu na proslavi.

Sviramo prilikom građanskog venčanja kod opštine, crkvenog venčanja kod crkve ili manastira, na dočeku i ispraćaju svatova, kumova i svim ostalim običajima kako vi smatrate da je najbolje.

Trenuci slavlja najlepši su jer su trubači za veselja spremni da svojim trubačkim umećem i vrhunskim muzičkim znanjem ulepšamo svaki trenutak vaše proslave.

Mi volimo kada se vi veselite i nama je glavno vaše zadovoljstvo. Zato sviramo muziku iz srca, iz osećanja što gosti najviše vole. Vrhunska trubačka muzika kako je svira orkestar trubača Marka Danića je ono što se uvek tražilo i ono što se najviše voli. Trubači sviraju svaku pesmu sa pravim zadovoljstvom, sa pravim žarom. Muzika naših trubača je vrhunska i kvalitetna. Sviramo po vašoj želji sve vrste pesama i kola, najavljujemo iznošenje torte pred goste i svako vaše slavlje učinimo još lepšim događajem.

Trubači sviraju za vas najlepšu muziku po vašem izboru i po vašoj želji sviramo sve kako vi želite i ono što vi tražite od nas uvek ćete dobiti najbolje uz vrhunski orkestar Marka Danića.

Naš orkestar postoji više od 20 godina i svirali smo na svim velikim veseljima, na veseljima naših ljudi u Srbiji i u inostranstvu. Spremni smo da na vašem veselju učinimo vašim gostima najlepše zadovoljstvo i vrhunskom muzikom trubača najlepšom pesmom i igrom dočaramo svu lepotu srpske narodne muzike.

Pozovite nas putem telefona, Vibera ili WhatsApp-a.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi