TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za veselja su deo tradicije Srpskog naroda

U tradiciji i duhu srpskog naroda od davnih vremena je bilo je veselje a pre više od 100 godina kod nas je postalo izuzetno popularno veseliti se uz trubače. Trubači su još u to staro vreme bili muzičari koji su najradije pozivani iz razloga jer je orkestar trubača jedini mogao da se kreće sa svadbenom povorkom i da trubačkom vedrom muzikom, koja se čuje nadaleko, najavi svima srećan i radostan događaj.

Trubači sviraju pred mladom i mladoženjom

Kroz sve ove godine trubači su označavali kraj teških vremena, oslobođenje od osvajača, dana početak novog i srećnijeg života. Orkestar trubača Marka Danića nastavlja tradiciju najboljih srpskih trubača svirajući najlepše pesme i kola od stare izvorne muzike preko novih modernih, domaćih narodnih i zabavnih pesama.

Naš orkestar u svakom trenutku vama i vašim gostima ulepšava veselje i najlepšom muzikom širi zadovoljstvo među prisutnima. Uz orkestar vrhunskih trubačkih umetnika, vaše veselje biće događaj koji će se pamtiti po najkvalitetnijoj trubačkoj muzici i najlepšem veselju. Trubači su uvek bili i ostali orkestar koji se najradije sluša, uz koji gosti odmah počinju da igraju i da se vesele jer naš orkestar podiže atmosferu na proslavi.

Trubači našeg orkestra su iskusni muzičari koji trubu sviraju od najranijeg detinjstva a sa više od 20 godina iskustva možemo se pohvaliti da smo najbolji trubači u Srbiji. Nas prepoznaju najveći folk muzičari, estradni umetnici i pozivaju na svoja veselja, koncerte i srećne događaje. Nastupom u rijalitiju Parovi uživo milioni gledalaca širom Srbije i država bivše Jugoslavije su bili u prilici videti kako trubači Marka Danića dobro sviraju i koliko su zadovoljstva uneli svojim nastupom.

Bilo da se radi o svadbenom veselju ili praćenju mladenaca naši trubači čine sve prisutne raspoloženim i veselim.

Orkestar Marka Danića je spreman da vam uvek izađe u susret i u trenutku koji vama najviše odgovara svira muziku koju želite. Bilo da želite da sviramo u kontinuitetu pola sata ili pauzama glavnog orkestra, trubači Marka Danića će svirati najbolje i najlepše. Nama je cilj da svojim nastupom ulepšamo svaku vašu proslavu i zato po vašoj želji možemo nastupati odeveni u elegantna odela, ležernu odeću (majice, farmerke) ili odeveni u narodnu nošnju.

Što se tiče pesama, na našem sajtu možete pronaći spisak pesama koje se najčešće naručuju i možete odabrati pesme koje najviše volite sa redosledom sviranja u određenim trenucima a mi ćemo vaš redosled poštovati i pesme svirati kako ste vi tražili. Nakon što odsviramo pesme koje ste vi poželeli, gosti mogu naručiti poneku pesmu koju žele a to su najčeše hitovi domaće narodne muzike ili kola.

Pozovite najbolje trubače da nastupom na vašem srećnom događaju ulepšamo vesele trenutke.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi