TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za trenutke koji će ostati u najlepšem sećanju

Za vaša slavlja, za najbolje raspoloženje, za ono što iščekujete godinama. Za trenutke koja ćete pamtiti celog života trubači Marka Danića su spremili savršen izbor pesama i kola koji će obeležiti vaše najlepše momente.

Svako slavlje, bilo veliko ili malo je povod za okupljanje svih onih koji su nam dragi. Uz dobru muziku pozitivno raspoloženje nas drži danima nakon veselja.

Trubači Marka Danića kod opštine

Trubači za venčanja

Kvalitetna trubačka muzika ulepšaće sva vaša slavlja. Veselje će biti događaj o kome će se pričati dugi niz godina. Uz pregršt domaćih narodnih pesama, srpskih narodnih kola koje se mogu čuti na svakom veselju uz savršeno trubačko umeće našeg orkestra vaši će gosti biti oduševljeni i pričati o slavlju kao o najboljem događaj na kome su prisustvovali.

Mi znamo da je trenutak slavlja ono što planirate čak mesecima unapred i želite da vaša proslava povodom veridbe, punoletstva, svadbenog veselja ili bilo koje druge proslave protekne u najboljem redu.

Zato smo za vas kao orkestar koji je osvojio pobedu na festivalu u Guči, pripremili odabrane pesme i kola koje možete iz našeg velikog repertoara trubačke muzike. Nastup našeg orkestra će gostima na vašem slavlju prirediti odličan provod.

Repertoar trubačke muzike našeg orkestra obuhvata sve vrste pesama od domaćih do stranih, od izvornih do najnovijih i modernih pesama.

Sviramo starogradsku muziku, zabavnu muziku, džez muziku, narodnu muziku kao i valcere i muziku koja je obeležila godine iza nas.

Uz kvalitetne pesme i kola koje će nas orkestar svirati na vašem slavlju, uživaćete u svakom trenutku radosni što ste angažovali najbolji trubački orkestar u Srbiji.

Trubači ispred opštine

Trubači za venčanja

Za naš dolazak sve što je potrebno jeste da nam se javite bilo putem telefona, pozivom ili porukom na Viber ili WhatsApp a mi ćemo u tačno dogovorenom trenutku doći na vaše slavlje.

Uz najbolje trubače najbolje se veseli a to će vam potvrditi svi koji su prisustvovali slavljima na kojima su nastupali trubači Marka Danića.

Mnogo je razloga zašto nas svi preporučuju za slavlja i veselja. Gostovanje našeg orkestra je garant odličnog raspoloženja.

Pozivom našeg orkestra ćete obezbediti sebi i svojim gostima trenutke najboljeg slavlja. Pozovite nas za vaš događaj, za srećan trenutak, za radosnu vest.

Javite nam se i uživajte u muzici najkvalitetnijeg trubačkog orkestra Marka Danića.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi