TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za svadbe – tradicija duža od jednog veka

Trubači su popularni više do 100 godina i orkestar su koji od davnih vremena krasi sve najsrećnije događaje kao što su proslave, narodna veselja, sve one trenutke koji život čine lepim. Naš orkestar ima najveći repertoar muzike u srbiji i pored velikog broja pesama sviramo i sva kola od najstarijih izvornih do najnovijih modernih kola. veselje na kome nastupa orkestar Marka Danića je veselje za koje se svi gosti mogu složiti da nikad nisu bili na lepšem veselju jer uz vrhunske trubače i najbolju muziku, slavlje postaje događaj o kome se priča.

Trubači Marka Danića

Upravo iz razloga što je orkestar Marka Danića kvalitetan profesionalni orkestar, koji zna svaku pesmu i svako najbolje da svira na trubi, broj proslava na kojima smo svirali po preporuci je impresivan. Svi vole dobru i veselu muziku a Trubači Marka Danića imaju znanje i iskustvo da svaki dodađaj ulepšaju najvećim hitovima domaće i strane muzike. Od popularnih pesama, kao i uvek u Srbiji svi vole narodnu muziku, zabavnu muziku ali i poneku stranu pesmu koja je postala popularna širom sveta. Naš trubački orkestar koji postoji preko 20 godina i koji je nastupao na mnogim proslavam širom svih država bivše Jugoslavije a i šire u Evropi gde god žive naši ljudi će umeti da na najbolji način profesionalnim i umešnim zvukom trube i trubačke muzike na vašem veselju učini da svi gosti budu veoma zadovoljni.

Što se tiče pesama koje se sviraju na veselju, možete odabrati da unapred pripremite spisak pesama koje želite da sviramo na vašoj proslavi sa željenim redosledom u kom trenutku želite da se svira određena pesma. Često slavljenici ne mogu da se sete neke najbolje pesme u trenutku pa zato možete koristiti spisak pesama na našem sajtu kako bi ste se lakše podsetili. Mi znamo da volite da slušate najveće hitove domaće muzike i naš trubački orkestar uvek prati sve najnovije pesme koje se objave kako bi na vašoj proslavi vama i svima prisutnima najbolje svirali pesme po izboru. Vaši gosti će se radovati uz svaku pesmu koju čuju kako trubači Marka Danića sviraju, jer mi sviramo srčano, pesme iz duše i umemo da ritam pesme prilagodimo trenutnom raspoloženju gostiju kao i uz najbolje prelaze iz pesme u pesmu održimo vrhunsku atmosferu proslave.

Kad pozovete trubački orkestar Marka Danića na vaše veselje, bićete sigurni da će od trenutka kad se začuju prvi zvuci trube pa sve do završetka trubačkog nastupa, zadovoljstvo gostiju trubačkom muzikom biti na vrhuncu. Naš orkestar svira kad god zaželite da trubači podignu raspoloženje na veselju. Sviramo na venčanjima, prilikom dočeka svatova, pratimo svatove u odlasku po mladu, sviramo kod opštine i kod crkve. Naravno trubači su tradicionalni da podignu raspoloženje na samom svadbenom veselju u svadbenoj sali i to su trenuci kad se glavni orkestar koji ste angažovali odmara, tad nastupaju trubači koji u serijama od po par pesama održavaju raspoloženje gostiju na nivou. Najvažniji događaj na kom trubači takođe izvode popularne melodije jeste iznošenje torte. Trubači svečanom najavom iznošenja torte pred goste koje se tradicionalno najavljuje označavaju glavni deo svadbenog veselja.

Orkestar Marka Danića je uvek na raspolaganju da Vama i gostima ulepša sve trenutke. Pozovite nas i mi ćemo sa zadovoljstvom doći u vaše mesto da najboljom muzikom upotpunimo sve vaše srećne trenutke. Pozovite nas na 0638448891 odgovaramo odmah na svaki vaš poziv ili poruku.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi