TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za proslavu završetka kuće i drugih građevinskih radova

Svaki put kad se završi neki građevinski objekat, kuća ili zgrada, investitor, arhitekta, majstori ostali učesnici u izgradnji objekta žele da obeleže proslavom završetak radova. Svi oni znaju koliko je to velik posao čiji su se radovi primakli kralju i na kraju kuća je završena i spremna za upotrebu.

Trenutak završetka radova se uvek proslavlja veselim slavljem, koje ne može proći bez trube i trubača, bez trubačke muzike. Trubačka muzika i vrhunski trubači za veselja Marka Danića su tu da na proslavi završetka građevinskih radova, na useljenju u stan ili kuću donesu atmosferu pravog veselja jer je došlo vreme da se opustite i da uživate nakon nekoliko meseci radova.

Trubači za završetak građevinskih radova za otvaranje poslovnih zgrada, fabrike, pogona i drugi građevinskih objekata.
Proslava završetka građevinskih radova je trenutak kada se svi opuštaju kada svi uživaju u uspešno završenim radovima.

Trubači za veselja Marka Danića sviraju kvalitetnu muziku koju god Vi poželite. Mi znamo da sviramo svaku vrstu muzike, od izvorne muzike, domaće muzike, narodne i zabavne, pa do džez muzike i strane muzike. Koju god muziku Vi volite da čujete na proslavi završetka građevinskih radova, na proslavi otvaranja objekata mi znamo da sviramo i naš je cilj da razveselimo sve prisutne i da vašem radosnom događaju damo još veće veselje. Trubači za otvaranje objekata, za proslavu početka korišćenja građevinskih zgrada su spremni da sviraju na vašoj proslavi i da učine da se osećate rasterećeno nakon dugih meseci građevinskih radova.

Pozovite zato najbolje trubače za veselja, trubače Marka Danića da na Vašoj proslavi sviraju vrhunsku i kvalitetnu trubačku muziku. Samo vrhunskom trubačkom muzikom ljudi se mogu stvarno opustiti i odmoriti, uživati i veseliti onako kako svima dolikuje. Pozovite odmah trubače Marka Danića, trubače najbolje u Srbiji, trubače koji su osvojili mnoge vredne nagrade i priznanja, koju su svirali na mnogim radosni! događajima. Svirali smo sa mnogim slavnim ličnostima ličnostima domaće estrade na televizijama i na festivalima.

Pozovite najbolje trubače za veselja i uživajte u vrhunskom izvođenju trubačke muzike.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi