TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za proslavu rođenja deteta

Rođenja deteta često bude kasno u noć i očevi se veoma mnogo vesele zajedno sa rodbinom, čineći da se svi najbliži raduju zajedno sa srećnim ocem.

Kada se rodi dete to je poseban događaj i najveći praznik za celu porodicu, za sve prijatelje i rođake. A taj najlepši događaj valja na divan način i proslaviti, što mnogi čine uz trubače i trubačku muziku.

Naš orkestar trubača je uvek raspoložen i spreman da u bilo koje doba dana ili noći svira na veselju, kada se rodi dete, sin ili ćerka, kada neko dobije blizance, a neko čak i trojke.

Srećni roditelji se uvek raduju, najčešće uz rodbinu, prijatelje i komšiluk. Svi su tu da slave rođenje deteta.

Trubačka muzika je od davnina u Srbiji bila pravi izbor muzike za veselja, bilo da se radi o veridbi, venčanju, rođenju dece ili krštenju.

Među svim trubačkim orkestrima je najbolji trubački orkestar Marka Danića.
Trubači su spremni da dođu na proslavu rođenja deteta, u trenutku kada se svi vesele i raduju. U času kada se uživa, pije i nazdravlja rođenju deteta. Roditeljstvo je najlepša stvar u životu, a svako dete koje se rodi je dar sa neba njegovim roditeljima, bakama i dekama i najbližoj familiji. Lepe momente kad stigne vest o rođenju deteta ljudi uglavnom rado provode se najmilijima veseleći se uz najbolju trubačku muziku orkestra Marka Danića koji uveličavaju proslavu.

Slavljenje rođenja deteta uz trubače zahteva najlepše pesme, najlepšu muziku da se svi vesele i da se raduju uz vrhunske i kvalitetne pesme, uz popularne hitove napisane i komponovane upravo za proslavu rođenja deteta. Roditelji se raduju i vesele do zore, slavlje uvek traje i svi koji su u tom trenutku bili prisutni i koji su prvi saznali za rođenje deteta su uz trubače do kasno u noć pa čak i do rane zore.

Veselju nema kraja a slavlje se nastavlja i narednih dana. Nakon nekog vremena roditelji prave krštenje, a naravno kao i kod rođenja u našem narodu je običaj da se i krštenje slavi uz trubače i trubačku muziku.

Pozovite naš orkestar, koji je najbolji u Srbiji i šire, koji je osvojio mnogobrojne vredne nagrade. Bili smo na mnogim gostovanjima, u poznatim emisijama na televiziji i na koncertima poznatih estradnih umetnika.

Trubači Marka Danića su uvek bili i ostali najbolji izbor. Najbolji trubači za svaku vašu srećnu priliku, a kada vam se rodi sin ili ćerka, pozovite trubače za proslavu rođenja deteta.

Mi smo uvek online pa nas pozovite bilo putem Vibera ili putem WhatsApp-a i mi ćemo u dogovorenom trenutku doći i svirati vrhunske trubačke pesme i najlepšu muziku za proslavu rođenja deteta.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi