TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za maturu – Proslava mature

​Godine škole su se primakle kraju ono što je delovalo daleko sad je tu i došao je trenutak da se dugogodišnji drugari u veselju opraštaju jedni od drugih, došao je trenutak mature. Vreme mature označava kraj jednog perioda školovanja koji treba proslaviti, a pravo slavlje je uz živu muziku. Prava muzika je ona uz trubače.

Trubači za mature Marka Danića su spremni da sve maturante, sve đake srednjoškolce ili osnovce učine radosnim. Matura je nešto što se pamti celog života. Godine koje su prošle, drugarstva koja su bila ili ostala i dalje, sve ona lepe stvari koje su se dešavale u školi, pa čak i oni profesori koji nisu bili tako dobri i oni se pamte i mnoge lepe stvari ostale u sećanju. Trubači za maturetrubački orkestri u svim gradovima u Srbiji dolazimo po pozivu da zajedno učinimo maturu veselijom. Mature nema bez đaka niti slavlja bez trubača a najbolji smo mi trubački orkestar za slavlja. Najviše se trubači za mature traže u Beogradu i Novom Sadu ili Nišu a takođe i u svim drugim gradovima po Srbiji, najbolji trubači pobednici Guče sviraju za mature đacima, srednjoškolcima i onima koji završe fakultet, doplomiraju ili doktoriraju.

Trubački orkestri najbolje znaju da razvesele maturante pa trubači za mature zato kreću od škola idu zajedno sa đacima sviraju gde oni vole i raduju se što čine čak i slučajne prolaznike srećnim. Oni zastaju sa osmehom na licu kada vide jedan divan trenutak koji se zauvek pamti i ostaje u srcu cele generacije maturanata.

Kako neko uz trubače Marka Danića slavi kraj školovanja koji je početak odraslog doba života, pozovite najbolje trubače u Srbiji i Vašu maturu proslavite uz trubu i najbolju muziku za veselja.

Mi sviramo svaku vrstu muzike. Ako volite domaću ili zabavnu ili stranu mi ćemo sve najbolje odsvirati, nastupali smo sa mnogim estradnim umetnicima i DJ-evima pa ćemo svirati za vas ono što želite, jer nam je cilj da se najbolje proveselite i tako zapamtite vašu maturu.

Pozovite nas i bićemo srećni da sviramo za Vas!

Telefon: 0638448891 i 0645072955

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi