TRUBAČI ZA VESELJA MARKA DANIĆA 063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Užice orkestar za najbolja slavlja

Vaš srećan i radostan dan slavlja na kome nastupa orkestar trubači Užice ispunjen je odličnim provodom uz trubače o kojima priča cela Srbija. Izbor pesama i kola kojima raspolaže naš orkestar a koje ćete čuti na vašem slavlju spada u najveći repertoar od svih trubačkih orkestara koje možete imati na vašem veselju.

Užice

Užice

Iz dana u dan, iz meseca u mesec, iz godine u godinu tokom naše karijere duže od dve decenije nastupali smo na svim vrstama proslava kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Za naš kvalitet znaju svi jer smo nastupali na televizijama u rijalitiju Parovi, u Žikinoj Šarenici i dokazali milionskom auditorijumu da orkestar pod vođstvom Marka Danića sa pravom nosi naziv najbolji trubači Srbije.

Nastup na RTS

Naš kvalitet potvrdile su i pobede na festivalu trubača u Guči, za najbolju pesmu, najbolje izvedeno kolo.

Zato naš orkestar angažuju pravi domaćini, koji žele da na njihovom veselju raspoloženje bude najbolje i da se o slavlju priča dugi niz godina.

Kada poželite da se gosti prevedu najbolje i da uz odlične trubačke pesme orkestra o kome se priča i govori veselje traje do kasnih večernjih sati, angažujte naš orkestar sa iskustvom od preko dve decenije i bićete uvereni da će vam gosti biti izuzetno zahvalni.

Naš repertoar obuhvata pesme od starih izvornih do novih modernih pesma, od narodne muzike do moderne zabavne muzike, folk muzike, stranih pesama, džez muzike, valcere, splet kola, hitova, pesama poređanih po redosledu koju vi želite. Priredićemo atmosferu o kakvoj će se pričati dugi niz godina a vaše slavlje biće najbolje u celom kraju.

Trubači Užice dolaze po pozivu

Dolazak trubača može se dogovoriti pozivom telefonom ili slanjem poruke na aplikacije Viber ili WhatsApp klikom na dugme koje vidite na vašem ekranu. Naš orkestar je spreman da uvek, tokom cele godine, u bilo koje doba dana nastupi na vašem slavlju.

Mi znamo da samo najboljom muzikom sa vrhunskom trubački umećem i odličnom energijom koja pokreće na raspoloženje možemo napraviti veselje sa kojim se ponosite.

Nama je cilj da imamo što veći broj zadovoljnih domaćina, zadovoljnih slavljenika, da što više gostiju uživa u slavlju na kom pobednici Srbije, majstori trube orkestar Marka Danića izvodi najpopularnije pesme i kola, pesme po vašoj želji i po redosledu koji ste vi odredili.

Za nas je sve podređeno vašoj želji i vašoj volji. Uvek ćemo da ispoštujemo svaku datu reč i svaki dogovor dovedemo do savršenstva.

Nastupamo na svim vrstama slavlja bilo da su u pitanju rođendani, proslave godišnjice braka, veridbe, punoletstva kao i privatna porodična okupljanja, maturske večeri i mnoge druge proslave.

Sve što treba da bi ste imali najbolji trubački orkestar za vaše slavlje jeste da nas pozovete putem telefona i da zakažete datum našeg dolaska. Mi ćemo uvek ispoštovati vaše želje i na vašem slavlju nastupiti upravo u onom trenutku kada ste vi to odredili.

Tokom dana veselja možete nam reći u kojem trenucima želite da trubači Užice nastupaju na mi ćemo upravo tada nastupiti i vrhunskom muzikom podići atmosferu na vašem slavlju.

Uvek dostupni

Trubači Viber poruka
Viber: 063 84 48 891 Trubači Whatsapp poruka
WhatsApp: 063 84 48 891
danicmarko40@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

063 84 48 891 064 50 72 955 Broj za pozive iz Nemačke 4917617387760

POSLUŠAJTE ORKESTAR MARKA DANIĆA:

Trubači – Mix pesama

Trubači – Kalašnjikov

Trubači – Pukni zoro

Trubači – Udahni duboko

Društvene mreže

Trubači Marka Danića na TviteruTrubači Marka Danića na FejsbukuTrubači Marka Danića na LinkedinuTrubači Marka Danića na Instagramu

Pogledajte

Trubački orkestar gostovao u emisiji Parovi